Oldal frissítése

G3Ferrari G1000602 Delizia pizzasütő

4,8 14 értékelés
42 890 Ft

G3Ferrari G1000602 Delizia pizzasütő

Szeretnéd megtapasztalni a valódi olasz sütőben készült pizza élményét anélkül, hogy ellátogatnál egy pizzériába? Ez esetben válaszd a G3Ferrari G1000602 otthoni mini sütőt. Segítségével készíthetsz pizzát és más fogásokat, mint például sós és édes süteményeket, piadina-t, foccaccia-t, tojást, húst, pitát vagy gesztenyét az otthonod kényelmében mindösszesen 5 perc alatt, mindezt pedig a kedvenc hozzávalóiddal. A sütő minden bizonnyal lenyűgöz modern piros megjelenésével, amely tökéletesen illik bármilyen háztartásba. A sütő a hagyományos olaszspecialitás valódi ízét és aromáját kínálja. A hőálló természetes anyag felhasználásával a pizza nem ragad le sütés közben illetve megőrzi vékony és ropogós állagát. A klasszikus pizza mellett más ételeket is készíthetsz a sütőben, mint például édes és sós sütemények vagy a piadina. A G3Ferrari G1000602 mini sütő ideális segítőtárs a konyhában. Ezzel a készülékkel mindenki elkészítheti a pizzát - legyen szó akár egy profi séfről vagy a konyhában teljesen zöldfülűnek számító személyről.



A G3Ferrari G1000602 mini sütő főbb jellemzői

  • A G3Ferrari G1000602 mini sütő 5 perc alatt képes megsütni a pizzát
  • A hőálló agyag elnyeli a nedvességet és biztosítja, hogy a pizza ne ragadjon le
  • A G3Ferrari mini sütőben nem csak pizzát, hanem sós vagy édes süteményeket, piadina-t, foccaccio-t, tojást, húst, pitát, gesztenyét stb. is készíthetsz
  • Egyenletes hőeloszlást nyújt sütés közben
  • A G3Ferrari G1000602 készülékkel sütött pizza illatos, vékony és ropogós lesz
  • Piros színű design
  • 400 °C-ig állítható termosztát
  • Felső és alsó fűtőelem és szellőzőnyílások
  • Állítható időzítő hangjelzéssel
  • Csúszásgátló felület
  • A csomag 2 lapátot és receptet tartalmaz a pizzakészítéshez

Gyors olasz specialitások elkészítése a G3Ferrari Delizia mini sütővel

A G3Ferrari G1000602 sütőben könnyedén készítheted el a pizzát és más olasz különlegességeket, ehhez pedig használhatsz házi tésztát vagy fagyasztott félkész termékeket is. A természetes hőálló agyag mag gondoskodik a hő egyenletes eloszlásáról az ételkészítés közben. A Delizia mini sütő előnye, hogy az étel megőrzi eredeti aromáját és omlósságát. A pizza nem tapad le sütés közben, vékony és ropogós marad.


400 °C-ig állítható termosztát

A G3Ferrari G1000602 mini sütő másik előnye az akár 400 °C-ig állítható beépített termosztát illetve a hangjelzéssel ellátott időzítő. A sütő segítségével jelentős energiát és időt takaríthatsz meg. A fagyasztott pizza elkészítése körülbelül 4 percet, a nyers tészta megsütése pedig körülbelül 5 percet vesz igénybe. Hogyha hirtelen beállít a kedvesed vagy váratlan vendéged akad, néhány pillanat alatt elkészítheted számukra a harapnivalót.

A G3Ferrari G1000602 mini sütő használata kényelmes

A G3Ferrari G1000602 mini sütő elektromos, így nem szükséges aggódnod a füst miatt, tehát kényelmesen használhatod az otthonod melegében. A sütő akár 5 percre állítható időzítő funkciót kínál, amely hangjelzéssel tájékoztat, hogyha letelt az idő. Amennyiben szeretnél tésztát, csirkét, halat vagy zöldségeket készíteni, úgy azt ajánljuk, hogy ehhez használj megfelelő átmérőjű tálakat vagy alufóliával borított edényeket. Ilyen módon ugyanis tökéletesen készítheted el az ételeket, amelyek megőrzik a bennük található összes tápanyagot. A természetes sütőkő átmérője 31 cm. Szilárd borításának hála a G3Ferrari G1000602 sütőben készített ételek finomabbak, nem áznak el és kellemesen ropogós a szélük.

Első a biztonság

A G3Ferrari G1000602 mini sütő készletében található két praktikus lapát, amellyel kényelmesen veheted ki a forró pizzát a készülékből. Ennek hála teljesen biztonságosan távolíthatod el az elkészült ételt a sütőből.


Paraméterek

Típus

Típus Minisütő, Pizzához

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Max. hőmérséklet 390 °C

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő
Sütőprogramok Felső sütés, Alsó sütés

Méret

Magasság 20 cm
Szélesség 33,5 cm
Mélység 35 cm

Szín

Szín Piros
Kód:  GFEMT519
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G1000602

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15