Oldal frissítése

G3 Ferrari G10032 Napoletana

3,3 7 értékelés
63 190 Ft

G3 Ferrari G10032 Napoletana

Odáig vagy a pizzáért, paniniért vagy a pirítósért? Szeretnéd, hogy a pizzád mindig ropogós és lédús legyen? Ezzel a termékkel maximális mértékben kiélvezheted kedvenc pizzádat. Az egyedülálló G3 Ferrari G10032 Napoletana pizzasütő a legjobb ízű és illatú pizzát biztosítja. A magas hőmérsékletű sütésnek köszönhetően (akár 390 °C), ez a mini sütő képes a pizza sütésére az alap kiszárítása nélkül, amely ugyanazt az eredményt garantálja, mint a legjobb pizzériák Nápolyban.

Hagyományos olasz pizza 5 perc alatt!

A Napoletan sütőben hagyományos, finom olasz ételeket készíthetsz az EXCLUSIVE, két tűzálló kő sütőlapból álló rendszerének köszönhetően. Nem csak a pizzát élvezheted, hanem a pirítóst, paninit, focacciat vagy tigellet is. A sütő teljesítménye 1200 W, és öt perces időzítővel rendelkezik, amelynek leteltéről hangjelzés tájékoztat. A pizzát egy 31 cm átmérőjű kő sütőlapon készítheted el. A készlet tartalmaz egy receptkönyvet is a legízletesebb olasz receptekkel. Ez a sütő garantáltan jó választás.

Jellemzők:

  • 2 tűzálló sütőkő (átmérője 31 cm)
  • 2 fém fűtőszál
  • eltávolítható felső hőálló kő sütőlap
  • működésjelző világítás


Tartozékok:

  • fa pizzatálca

Paraméterek

Típus

Típus Minisütő, Pizzához

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Főzőlapok száma 1
Min. hőmérséklet 0 °C
Max. hőmérséklet 390 °C

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő
Sütőprogramok Felső sütés, Alsó sütés

Szín

Szín Piros

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BVZTR002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8058150113776

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20