Oldal frissítése

G3 Ferrari G10006 Delizia Red

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

G3 Ferrari G10006 Delizia Red

A G3 Ferrari G10006 Delizia egy otthoni használatra létrehozott pizza sütő 31 cm-es átmérővel, amely pontosan abból az országból származik, ahonnan a népszerű étel is – Olaszországból. Az olasz szabadalomnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ez a készülék a legnépszerűbbek egyike. 

Az olasz tervezés és a részletekre való odafigyelés az anyagok megválasztásában is tükröződik. A sütő kiváló minőségű, hőálló samott kerámiából készült, amelyet az olasz kemencékben is használnak, nedvességelnyelő tulajdonságainak köszönhetően pedig a pizza tésztája nem tapad bele a készülékbe, hanem pont olyan lesz, amilyennek lennie kell – vékonynak és ropogósnak. A samott kerámia továbbá hozzájárul az állandó hő megtartásához és az egyenletes hőelosztáshoz. Ez pedig energiahatékonnyá teszi a készüléket.

Ám nem az anyag a pizza sütő egyetlen előnye, hanem 1200W-os teljesítménye is, amely magas elérhető hőmérsékletet biztosít. Időhiány esetén a fagyasztott pizza elkészítése mindössze 4 percet vesz igénybe, míg a nyers pizzatészta 5 perc alatt sül meg. Ráadásul a 390°C-ig állítható termosztáttal rendelkező sütő alsó és felső sütés funkcióval is bír, így a torták vagy húsok sütése sem okoz problémát.

A fokozott felhasználói kényelmet a két működésjelző világítás és a készülék felületén található szellőzőnyílás szolgáltatja, amely megakadályozza az étel benedvesedését. A készülék füst és kellemetlen szagok kibocsátása nélkül működik, ráadásul az ételek készítéséhez zsiradék hozzáadása sem szükséges, így amellett, hogy tiszta marad a főzési terület, még az egészségedre is odafigyelhetsz.

A G3 Ferrari egy igazán többcélú készülék, amellyel a pizza mellett tésztaételek, szendvicsek, grillezett húsok, zöldségek, hal, palacsinta, bruschetta, calzone vagy kitűnő foccaccia is készíthető.


Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű samott kerámia
  • A természetes kő átmérője 31 cm
  • Nagy teljesítmény 1200 W a gyors ételkészítés érdekében
  • Állítható termosztát akár 390 Celsius fokig
  • A készülék füst és kellemetlen szagok nélkül teszi lehetővé az ételek elkészítését
  • Zsiradék hozzáadása nem szükséges
  • Két működésjelző világítás

Műszaki adatok:

Teljesítményfelvétel:
1200 W

Átmérő:
31 cm

Áramellátás:
230 V

Hálózati kábel hossza:
1 m

Funkciók és jellemzők:
Állítható termosztát akár 390 Celsius fokig
Alsó és felső sütés
Két fából készült pizza-lapát

Méretek:
335 x 200 x 350 mm

Tömeg:
5 kg

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Méret

Magasság 35 cm
Szélesség 33,5 cm
Mélység 20 cm

Típus

Típus Minisütő, Pizzához

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő
Kód:  BVZTR001
Termékszám:  8034028306570
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05