Oldal frissítése

G21 Tekercs 28×600 cm 2 db

4,8 39 értékelés
5 090 Ft

G21 Tekercs 28×600 cm 2 db

A vákuumozott élelmiszereknek számos előnye van. Az étel megőrzi nagyszerű ízét és illatát, és sokkal tovább marad friss. Hosszú távú élelmiszer-tároláshoz válaszd a vákuumfóliát. A készülék, amelyben a vákuumfóliát használhatod: G21. A következő méretekkel rendelkezik: 28 × 600 cm (szé x ho). Megbízhatóan használhatod folyékony és szilárd ételekhez egyaránt. Előnyei közé tartozik a gyártáshoz használt, egészségre ártalmatlan anyag, amely erős hegesztést hoz létre, és a tartóssága is figyelemre méltó. A megfelelő vastagsága is meggyőz téged, amely 75 µ. És ezért mérget vehetsz rá, hogy a fólia nem szakad el használat közben, és a vákuumozott élelmiszer a további feldolgozásig gond nélkül eláll. A csomag a következőket tartalmazza: 2 vákuumfólia. A vákuumtechnológia az oxigénelvonás segítségével jelentősen lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszerek jelentősen hosszabb eltarthatósági idővel rendelkeznek, miközben nem érik őket negatív környezeti hatások, például a hűtőszekrényben lévő baktériumok sem kerülnek rájuk. Elkerülhető segítségével a felesleges élelmiszer-pazarlás, továbbá pénzt és időt takarít meg neked.

Vákuumfólia G21 Tekercs 28×600 cm 2 db ...
Vákuumfólia G21 Tekercs 28×600 cm 2 db ...

A nagyszerű G21 Tekercs 28×600 cm 2 db vákuumfólia alapvető paraméterei

  • A webáruházban elérhető vákuumfólia hosszú ideig frissen tartja az élelmiszereket
  • A következő készülékhez használható: G21
  • Méretei: 28 × 600 cm (szé x ho)
  • A tartós anyag vastagsága, amellyel büszkélkedhet 75 µ
  • A csomag tartalma: 2 vákuumfólia
  • A fagyasztóba is berakhatod az élelmiszereket
  • Nagyszerű kiegészítő a vízben történő Sous-vide főzéshez
  • Ez a vákuumfólia biztonságos az egészségre nézve
  • Testre szabhatod a hosszúságot
  • Imádni fogod a masszív, többrétegű kialakítást

A nélkülözhetetlen segítőd, amellyel nemcsak az élelmiszereket vákuumozhatod

A vákuumfólia nemcsak az ételek vákuumozására használható. Más dolgokat például teát, gyógynövényeket vagy érméket is vákuumozhatsz. Extra tartós kialakításának köszönhetően az élelmiszereket a hűtőbe vagy a fagyasztóba is beteheted. Mindenképpen segítségedre lesz, ha a sous-vide főzést részesíted előnyben, és káros anyagok sem fognak belőle kiszivárogni. A vákuumzacskókkal ellentétben, minden egyes élelmiszerhez személyre szabott fóliahosszúságot használhatsz fel. Többrétegű fóliából készült, amelybe például az ékszereidet is könnyedén becsomagolhatod, hogy megvédd őket a környezeti hatásoktól. A vákuumfólia élelmiszer vagy numizmatikai gyűjteményed tárolására használható, és biztosítani fogja a hosszú távú megelégedést.

Vákuumfólia G21 Tekercs 28×600 cm 2 db ...

Paraméterek

Méretek

Szélesség 28 cm
Hossz 600 cm
Vastagság 75 µ

Tulajdonságok

Tulajdonságok Főzéshez, Fagyasztható, Egyedi hosszbeállítás szükség szerint, Többrétegű

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 2 db (2 db)

Kompatibilitás

Márka G21
Kód:  G21VF482
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G21SCK280x6000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05