Oldal frissítése

G21 Tekercs, 20×600 cm, 2 db

4,8 22 értékelés
4 190 Ft

G21 Tekercs, 20×600 cm, 2 db

Az ételek vákuumozása sok pozitívummal jár. Az étel tovább marad friss, ráadásul megőrzi az ízét és az illatát. A hosszú távú élelmiszer-tartósításhoz ez a vákuumfólia az ideális választás. A készülék, amelyben a vákuumfóliát használhatod: G21. Méretei a következők 20 × 600 cm (szé x ho). Jó választás mind folyékony, mind szilárd élelmiszerekhez. Előnyei közé tartozik a gyártáshoz használt, egészségre ártalmatlan anyag, amely extra szilárdságot és egy igazán erős hegesztés létrehozását biztosítja. Ezért egyértelmű, hogy a fólia szilárdan rögzül, és a vákuumozott élelmiszer biztosan kitart a további feldolgozásig. A csomag kiszerelése: 2 vákuumfólia. A vákuumtechnológia oxigénelvonással működik, ami lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszerek sokkal hosszabb eltarthatósági idővel örvendeztetnek meg, miközben nem kell foglalkoznod a negatív környezeti hatásokkal, például a páratartalomnak való kitettséggel. Nincs több pazarlás, továbbá időt és pénzt takarítasz meg.

Vákuumfólia G21 Tekercs, 20×600 cm, 2 db ...
Vákuumfólia G21 Tekercs, 20×600 cm, 2 db ...

A sokrétűen felhasználható G21 Tekercs, 20×600 cm, 2 db vákuumfólia fontos tulajdonságai

  • A nálunk kapható vákuumfólia megőrzi az összetevők ízét és aromáját
  • Kompatibilis a következő vákuumfóliázóval: G21
  • Mérete: 20 × 600 cm (szé x ho)
  • A csomagban lévő darabszám: 2 vákuumfólia
  • Az élelmiszert a fagyasztóban is tarthatod
  • Ez a vákuumfólia természetesen egészségre ártalmatlan anyagból készült

Nemcsak élelmiszereket lehet vákuumozni

A vákuumfólia könnyedén használható élelmiszerek, gyógynövények és kisebb gyűjtemények vákuumozására. Tartós kialakításának köszönhetően a vákuumozott élelmiszer a hűtőben is tárolható, sőt, akár le is fagyasztható. A vákuumfólia remek megoldást kínál tárolásra akár a konyhában, akár konyhán kívül, így mindent biztonságban tudhatsz.

Vákuumfólia G21 Tekercs, 20×600 cm, 2 db ...

Paraméterek

Méretek

Szélesség 20 cm
Hossz 600 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fagyasztható

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 2 db (2 db)

Kompatibilitás

Márka G21
Kód:  G21VF475
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G21SCK200x6000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10