Oldal frissítése

G21 Perfect smoothie Acoustic fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

G21 Perfect smoothie Acoustic fekete

A G21 Perfect Acoustic turmixgép fekete színben, egy csodálatos, erős és többfunkciós keverőgép, hangszigetelő burkolattal és a időzítővel felszerelve. Ezek az újonnan kifejlesztett előnyös megoldások teszik ezt a turmixgépet még tökéletesebbé, mint amilyen korábban volt. A kiemelkedő teljesítményének köszönhetően kiemelkedően finom gyümölcs és zöldség koktélokat, turmixokat, nyers ételeket, szószokat, leveseket és még sokminden mást lehet készíteni a segítségével. Természetesen azt is nagyra fogja értékelni, hogy a hangszigetető burkolat csökkenti a zajszintet a helyiségben, ahol a keverés zajlik és az időzítő is segítség a kezelés megkönnyítése érdekében. Alkalmas otthoni használatra, valamint éttermekben, kávézókban és bárokban is megfelelő.

A fő előnyök

  • Multifunkciós mixer hangszigetelő burkolattal és időzítővel
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Könnyen tisztítható
  • Csapágyak és kések fokozott hűtése
  • Tartós jó minőségű tartály, 2 liter űrtartalommal
  • Hőkapcsolóval van felszerelve
  • Kiválóan készíthető vele házi fagylalt, nyers ételek, koktélok, turmixok, mártások, levesek
  • A csomag tartalmaz egy kényelmes, ergonomikus nyomórudat és egy betöltő tölcsérrel rendelkező fedelet, amely megkönnyíti a turmixgép kezelését

Halk keverés

Más mixerektől eltérően ez a készülék kitűnik tökéletes, zajmentesen illeszkedő fedelével, ami viszont hatalmas érték. Ez a fedél lehetővé teszi a csendesebb keverést, például amikor vegyes dióféléket, fagyasztott gyümölcsöt használ fel, ezt nemcsak otthon fogja nagyra értékelni, hanem a nagyon zajos, forgalmasabb területeken is. Az átlátszó műanyag fedelet nagyon könnyen lehet tisztítani és ami még ennél is fontosabb, folyamatosan tudja követni, mi történik a turmixgépben a keverés egész időtartama alatt. A tető levétele után is tud keverni.

Az időzítő sok időt tud megtakarítani Önnek

Egy másik nagy előnye ennek a turmixgépnek az időzítő, amely nagyon egyszerűen működik. Győződjön meg arról, hogy a keverő a legalacsonyabb sebességen működik, akkor állítsa be az időzítőt az induló, 0 állásba, kapcsolja be a turmixgépet és állítsa be a kívánt 1-5 perces működési időtartamot. Az időzítő automatikusan kikapcsolja a turmixgépet miután az előre beállított időtartam lejárt. Eközben egyéb más élelmiszerek előkészítésével tud foglalatoskodni, előkészítheti  a hozzávalókat például a leveshez, turmixhoz. A turmixgép alapértelmezés szerinti használatához egyszerűen állítsa vissza az időzítőt az ON / BE állásba.

 Kiválóan felszerelt

A  Perfect Acustic fekete színű, zajvédő burkolattal ellátott turmixgép fő jellenzője a továbbfejlesztett csapágy és penge hűtési megoldás, amelynek eredményeképpen így alacsonyabb szintű a folyadék melegedés. Fém fogaskerekekkel van felszerelve ez biztosítja a turmixgép hosszú élettartamát, miközben lehetővé teszi a nagy sebességgel történő működtetést.

A 2 liter űrtartalmú tartály teljesen elegendő nagyobb mennyiségű, nagy darabos élelmiszer összekeveréséhez, és amely kényelmesen tárolható a tartályban. Tritanból készült, ami nagyon szilárd, könnyű, karcolás és törés álló műanyag,  Ez biztosítja a hosszú élettartamot és környezetbarát termék. A turmixgép kialakításának köszönhetően hideg és meleg ételt is fel lehet vele dolgozni, anélkül, hogy visszamaradjon más étel íze vagy szaga.

Tulajdonságok:

 Tartály hőtartománya:
- 40 és 120 ° C

Tartály anyaga:
Tritan kopoliészter

Tömeg:
5 kg

Méretek (szélesség × mélység × magasság):
23 × 23 × 57 cm

Időzítő:
max. 5 perc  időintervallum ideje alatt

Szín:
fekete

 

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 680 W

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Pürékészítésre

Kiegészítők

Tárolók száma 1 db
Kód:  EAG002g6
Termékszám:  PS-1680AC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05