Oldal frissítése

G21 Intense 16 Párátlanító

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

G21 Intense 16 Párátlanító

Olyan körülmények között lakik, mintha esőerdőben élne és nem tudja hogyan szabaduljon meg a nedvességtől? Például az ablakra lecsapódó párától? Végre itt van a hatékony fegyver a nedvességgel való küzdelemben. Nincs több befeketedett sarok, párás ablak és állott levegő. Az elektromos G21 Intense 16 párátlanító tökéletes a pincéhez, mosókonyhához és fürdőszobához, vagy bármely helyiséghez, ahol nagy mennyiségű, felesleges pára képződik vagy lehetetlen biztosítani a megfelelő szellőztetést. Értékelni fogja ezt a hatásos segítséget a szobafestés és a vakolás utáni szárításhoz, vagy a beázott helyiségek kiszárításához. A nedvességgel való küzdelemben most nem Ön lesz a vesztes.

Vegye át az irányítást a nedvességtől és a penésztől

  • Megfelel a 29-44 m2-es helyiségekhez
  • Elektronikus vezérlés
  • Intelligens párátlanítás
  • Túltelítődésjelző
  • Igen gyors hatás
  • Időzített és késleltetett indítás

Meglepő teljesítmény

A lakásban vagy a házban fellépő nedvesség komoly problémát jelent, mivel káros hatással van a belsőtérre, a lakberendezési tárgyakra és eszközökre, felszerelésekre. Ezen túlmenően, pedig táptalajt ad a gombák megtelepedéséhez, amelyek jelenléte komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Ott ahol nincs lehetőség a beépített, állandó, megfelelő szintű szellőztetésre vagy párátlanításra, szükség van a folyamatok felgyorsítására. Ekkor megfelelő választás ez a nagyteljesítményű készülék, amely működése során már pár órán belül láthatja, hogy mire képes. Biztosan értékelni fogja az intelligens funkciókat és a széles körű beállítási lehetőségeket. 

További információk:

Fogyasztás: 375 W
Hűtőközeg típusa: R134A
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ° C
Tápegység: 220-240 V
Méret: 350 x 210 x 510 mm
Súly: 12 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 16 l/nap
Ajánlott szobaméret 44 m2
Tartály térfogata 3 l
Maximális zajszint 47 dB

Funkciók

Funkció Időzítő, Automatikus kikapcsolás
Kód:  EAG0010b
Termékszám:  777010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05