Oldal frissítése

G21 Intense 20

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

G21 Intense 20

Olyan érzésed van otthon, mintha esett volna az eső, és nem tudod, hogyan szabadulj meg a nedvességtől? Lecsapódik a pára az ablakon? Akkor egy hatékony fegyvert kínálunk a nedvesség ellen. Nincs több megfeketedett sarok, harmatos ablakok és az állott levegő. A G21 Intense elektromos párátlanító használható pincékben, szárító helyiségekben és fürdőszobában, azaz bárhol, ahol magas a páratartalom, vagy nem lehet biztosítani a megfelelő szellőzést. Megfelelő segítség a mosás és festés után is. Felveszi a harcot a nedvességgel, és mindig győz.

A párátlanító legfontosabb jellemzői

  • 37-52 m2 helyiséghez alkalmas
  • elektronikus vezérlés
  • intelligens párátlanítás
  • Tartálytöltő jelző
  • Nagyon gyorsan hatás
  • Időzített és késleltetett indítás

Meglepő teljesítmény

A páratartalom egy lakásban vagy házban súlyos probléma, mivel káros hatással van a belső és bútorzat állapotára. Ezenkívül a penész súlyos egészségügyi problémákat okoz. Ha nem lehetséges megfelelő szellőztetés, vagy ha a páramentesítést fel kell gyorsítani, akkor ezt az erőteljes eszközt megmutathatja, mit tud tenni néhány óra alatt. Örülni fogsz intelligens funkcióinak és a széles beállításoknak is.

További információk:

Fogyasztás: 400 W
Hűtőközeg típusa R134A
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ° C
Tápegység: 220-240 V
Méretek: 350 x 210 x 510 mm
Súlya: 12 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 52 m2
Tartály térfogata 3 l
Maximális zajszint 47 dB

Funkciók

Funkció Időzítő, Automatikus kikapcsolás
Kód:  EAG0010c
Termékszám:  777020

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05