Oldal frissítése

G21 Élező készlet Profi, Gyémánt

3,6 14 értékelés
30 290 Ft

G21 Élező készlet Profi, Gyémánt

A professzionális készlet mindenféle típusú kés élezéséhez tartalmaz egy egyedi szorítóbilinccsel ellátott alapot, egy skálarudat és 4 különböző szemcseméretű gyémántfelülettel ellátott köszörűkövet. Mindez egy praktikus hordtáskában van tárolva. A G21 élezőkészlet 15 és 30° közötti szögben állítható, és mozgatható vezetőkkel rendelkezik a sima élezéshez. A kiváló gyémántszemcsék egyenletességével rendelkező köszörűkövekkel ellátott professzionális hordtáska átgondolt tervezésű, a részletekre figyelmet fordítottak. A köszörűkövek 360, 600, 800 és 1000 szemcseméretűek. A praktikus műanyag táskának köszönhetően a G21 pro szett elemei biztonságosan tárolhatók. A megfelelő és rendszeres élezés meghosszabbítja a kések élettartamát. 

A G21 professzionális élezőkészlet legfontosabb jellemzői

  • Készlet minden típusú kés élezéséhez gyémánt köszörűkövekkel
  • A G21 élezőkészlet 600-as, 800-as és 1000-es, valamint 360-as szemcseméretű köszörűköveket tartalmaz.
  • Késélező alap egyedi szorítóbilinccsel
  • Mozgatható vezetőkkel a sima élezéshez
  • A professzionális élezőkészlet 15° és 30° közötti szögben állítható
  • A G21 kiváló gyémánt szemcseméret egyenletességet biztosít
  • Átgondolt tervezés a részletekre való odafigyeléssel
  • Praktikus, fogantyúval ellátott műanyag tokkal a védelem, a megfelelő tárolás és a könnyebb hordozás érdekében
  • A tok mindent tartalmaz, ami a kések pontos élezéséhez és a penge megfelelő ápolásához szükséges.

A professzionális csiszolás és élezés a G21 készlettel egyszerű

A kés élezése nem távolítja el az acélt a pengéből, ezért gyakran, akár minden használat után is elvégezheted a kést. A G21 készlet 600, 800 és 1000 szemcsés gyémánt köszörűköveivel történő csiszolás kiegyenlíti a penge mikroszkopikus repedéseit és fogazatát, és jó állapotban tartja a pengét. Az élezés ehhez képest alaposabb, évente legfeljebb kétszer kell elvégezni, mert az acél eltávolításával a pengéről valójában új élt hoz létre. Így megmentheted kedvenc késed, amelynek pengéje a gyakori használat következtében jelentősen megsérült. Erre a 360-as szemcseméretű köszörűkő az alkalmas. A G21 tokban található teljes élezőkészlet a damaszkuszi kések és a közönséges evőeszközhöz való acélból készült kések élezésére egyaránt használható.

Csomag tartalma:
Késélező talapzat egyedi szorítóbilinccsel, skála a az élezési szögek pontos beállításához, négy gyémántbevonatú köszörűkő #360, #600, #800 és #1000 szemcsemérettel, praktikus hordtáska a készlet biztonságos szállítására és tárolására

Köszörűkő szemcseméretek:
#360, #600, #800, #1000

Méretek:
19,5 × 4 × 7,5 cm

Bázisméretek:
20 × 13 cm

Tömeg:
1,16 kg


Paraméterek

Rendeltetés

Fajta Élező
Típus Mechanikus
Amire alkalmas Kések

Anyag

Csiszoló felület Gyémánt

Teljes méret és tömeg

Hossz 20 cm
Szélesség 7,5 cm
Kód:  G21BR363
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G-21-PRostS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05