Oldal frissítése

Futball

Kiegészítők a termékhez

Futball

Közeleg az iskola, és szeretnél a gyermekednek olyan iskolatáskát vásárolni, amely nem csak jól mutat, hanem anatómiai kialakítású, állítható és egyben praktikus is? Akkor válaszd a Futball iskolai felszerelés készletét, amely 1-3. osztályos korig alkalmas a gyermekek számára. A hátizsák mellett a készlet tartalmaz egy egyszintes tolltartót és egy tornazsákot is. Az OXY PREMIUM FLEXI Futball iskolatáskát anatómiai kialakítású és párnázott hátrész jellemzi. A belső megerősítésnek és a szilárd aljnak köszönhetően tökéletesen megőrzi a formáját, így a gyerekek könnyedén mozoghatnak vele. A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak, míg az állítható puha vállpántok és mellkasi pántok segítségével a kisiskolás gyermek alkatához állíthatod a táskát. A Futball iskolatáska készlettel az iskolakezdés gyerekjáték lesz!

A Futball iskolai felszerelés legfontosabb jellemzői

  • A Futball iskolai felszerelés 1-3. osztályos gyermekek számára alkalmas
  • Tartalmaz egy iskolatáskát, egy egyszintes töltetlen tolltartót és egy tornazsákot
  • Az iskolatáska hátrésze anatómiai kialakítású és párnázott
  • A belső merevítéssel és a szilárd alsó résszel megőrzi az alakját
  • Állítható, puha váll- és mellkasi pánt a tökéletes illeszkedés érdekében
  • Tágas főzseb különálló rekesszel a holmik egyszerű és szervezett elhelyezéséhez
  • Elülső zseb az uzsonnának
  • A táskában két cipzáros oldalsó zseb található
  • Hely az órarendnek vagy névtáblának
  • Biztonsági csatos rögzítéssel
  • Fényvisszaverő elemekkel a fokozott biztonságért
  • Az egész készlet a futball dizájnjával érkezik

Praktikus elrendezésű táska

Az iskolatáska biztosan lenyűgöz a benne tárolt holmik könnyed szervezésének lehetőségével. Mindezt biztonsági csat egészíti ki. A tágas fő zsebben, amelyet rekeszekre osztottak, a gyerekek az összes tankönyvüket és munkafüzetüket bepakolhatják. Az elülső zsebet az uzsonna számára tervezték, hiszen a hőszigetelésnek köszönhetően az étel itt tovább megőrzi frissességét. Az iskolatáska oldalán két cipzáros zseb található. A táska fedele alatt rejtőző zsebben a gyerekek elhelyezhetik az órarendet vagy a névtáblájukat.

Számos kiegészítő áll rendelkezésedre

A Futball iskolai felszerelés készletében található még egy egyszintes töltetlen tolltartó, amely gumi hurkokat kínál az írószerek tárolására, illetve egy áttetsző fóliázott zseb az órarendnek. Emellett a készlet tartalmaz még egy behúzózsinóros tornazsákot is a sportfelszerelés számára. A készlet minden darabja minőségi anyagból készült.

Paraméterek

Felszerelés

Tulajdonságok és felszereltség Tolltartó, Cipőtáska

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 35 cm
Szélesség 31 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Nem felszerelt tolltartó, Tornazsák

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1,1 kg
Űrtartalom 20 l
Kód:  HRAif12883
Termékszám:  8595096750707

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15