Oldal frissítése

FurReal Friends Poopalots Nagy kutya

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

FurReal Friends Poopalots Nagy kutya

A FurReal Friends Poopalots Big Wags nagy kutya ideális háziállat a gyerekek számára. A FurReal Friends Poopalots Big Wags kutya egy olyan interaktív játék, amelyet a gyerekek a pórázzal elvihetnek sétálni is, a forgó kerekének hála még akár a ház körül is. A gyerekeknek nem szabad elfeledkezniük arról, hogy a kutyának szüksége van élelemre, pontosan ezért a készlet része egy stílusos táska játékkal és 9 darab táp is, amellyel megetethetik a kutyust. Miután csillapította éhségét, a FurReal Friends Poopalots Big Wags kutya elvégzi a dolgát séta közben. Lehetséges más FurReal Friends kisállatok kombinálása vagy egy másik állat pórázának használata is.


A FurReal Friends Poopalots Big Wags nagy kutya játék főbb jellemzői

  • FurReal Friends Poopalots Big Wags interaktív kutya a kicsik számára
  • Puha plüss kivitel
  • Elülső forgatható görgő a könnyű mozgatásért
  • Etesd meg a háziállatot a táppal, ezután séta közben elvégzi a dolgát
  • A sorozat nagy és kicsi állatokat tartalmaz
  • Párosítható más Lil' Wags és Big Wags pórázos állattal
  • Kompatibilis a FurReal Friends Walkalots és Poopalots állatokkal is
  • A FurReal Friends Poopalots interaktív kutya 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

FurReal Friends Poopalots Big Wags - A tökéletes háziállat mindenki számára

Tanítsd meg a gyermekeidnek, mit jelent a felelősség, ezzel a FurReal Friends Poopalots Big Wags plüss kutyával! Egy kutya tartása nemcsak a játékból áll. Az állatnak sétálnia kell és ha baleset történt, fel is kell takarítani utána. A Hasbro interaktív játéka megbízhatóan tanítja meg ezekre a dolgokra a gyermekeket.

Vidd el sétálni a FurReal Friends Poopalots kutyát

A FurReal Friends Poopalots Big Wags aranyos plüss játékot könnyedén elviheted sétálni, hogyha csatlakoztatod hozzá a pórázt és előre tolod. A kutya elején található egy forgó kerék, így bárki megsétáltathatja azt a szabadban vagy beltéren egyaránt. Emellett megvásárolhatsz még más FurReal Friends Peealots vagy Walkalots állatokat és más kisebb állatokat is, ezeket pedig egyetlen pórázzal sétáltathatod a Hasbro Poopalots Big Wags kutyával!

A FurReal Friends Poopalots kutya elvégzi a dolgát evés után

Azonban séta közben a FurReal Friends Poopalots kutya megéhezhet, ilyenkor a gyerekek megetetik a táppal, amelyet a mellékelt stílusos dobozban bárhová magukkal vihetnek. Miután a kutya csillapította éhségét, talán nem meglepő, de elvégzi majd a dolgát. Ne felejts el feltakarítani a kutya után. A FurReal Friends Poopalots Big Wags kutyát az olyan legkisebb gyermekek számára is megvásárolhatod, akik nagyon szeretnének háziállatot, de szeretnéd, hogy megtapasztalják, milyen örömökkel és bosszadalmakkal jár az állattartás.

A FurReal Friends Poopalots Big Wags csomag tartalma

  • FurReal Poopalots Big Wags kutya
  • Póráz fogantyúval
  • Jutalomfalat
  • 9 tápszem
  • Használati utasítás



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Kutya

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAdn00869
Termékszám:  5010993654093
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10