Oldal frissítése

FurReal Friends Peealots Nagy macska

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

FurReal Friends Peealots Nagy macska

A FurReal Friends Peealots Big Wags nagy macska ideális háziállat bárki számára. A FurReal Friends Peealots Big Wags macska egy olyan interaktív játék, amelyet a gyerekek a pórázzal elvihetnek sétálni is, a forgó kerekének hála még akár a ház körül is. A gyerekeknek nem szabad elfeledkezniük arról, hogy a cicának szüksége van a vízre, pontosan ezért a készlet része egy stílusos cumisüveg is, amellyel megitathatják a cicát. Miután ez megtörtént, a FurReal Friends Peealots Big Wags pisil egyet, hogy ha lenyomod a farkincáját. Lehetséges más FurReal Friends kisállatok kombinálása vagy egy másik állat pórázának használata is.


A FurReal Friends Peealots Big Wags - nagy macska főbb jelllemzői

  • FurReal Friends Peealots Big Wags interaktív macska kicsiknek
  • Puha plüss kivitel
  • Elülső forgatható görgő a könnyű mozgásért
  • Nyomd meg a farkát és az állat pisil
  • A sorozat nagy és kis állatokat tartalmaz
  • Párosítható más Lil' Wags és Big Wags pórázos állatokkal
  • Kompatibilis a FurReal Friends Walkalots és Poopalots termékekkel
  • Az interaktív FurReal Friends Peealots macska 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

FurReal Friends Peealots Big Wags - A tökéletes háziállat mindenki számára

Tanítsd meg a gyermekeidnek, mit jelent a felelősség, ezzel a FurReal Friends Peealots Big Wags plüss macskával! Egy macska tartása nemcsak a játékból áll. Az állatnak sétálnia kell és ha baleset történt, fel is kell takarítani utána. A Hasbro interaktív játéka megbízhatóan tanítja meg ezekre a dolgokra a gyermekeket.

Vidd el sétálni a FurReal Friends Peealots állatot

A FurReal Friends Peealots Big Wags aranyos plüss játékot könnyedén elviheted sétálni, hogyha csatlakoztatod hozzá a pórázt és előre tolod. A macska elején található egy forgó kerék, így bárki megsétáltathatja azt a szabadban vagy beltéren egyaránt. Emellett megvásárolhatsz még más FurReal Friends Poopalots vagy Walkalots állatokat és más kisebb állatokat is, ezeket pedig egyetlen pórázzal sétáltathatod a Hasbro Peealots Big Wags macskáival.

A FurReal Friends Peealots pisil ivás után

Azonban séta közben a FurReal Friends Peealots macska megszomjazhat, ilyenkor a gyerekek megitathatják a mellékelt stílusos cumisüvegben található vízzel. Miután a cica csillapította szomját, talán nem meglepő, de pisilnie kell majd, ezt pedig a farkincájának lenyomásával tudja megtenni. Ne felejts el feltakarítani a cicus után. A FurReal Friends Peealots Big Wags macskát az olyan legkisebb gyermekek számára is megvásárolhatod, akik nagyon szeretnének háziállatot, de szeretnéd, hogy megtapasztalják, milyen örömökkel és bosszadalmakkal jár az állattartás.

A FurReal Friends Peealots Big Wags csomag tartalma

  • FurReal macska
  • Póráz fogantyúval
  • Cumisüveg
  • Használati utasítás



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Cica
Kód:  HRAdn00872
Termékszám:  5010993658008
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10