Oldal frissítése

FurReal Friends Peealots Nagy kutya

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FurReal Friends Peealots Nagy kutya

A FurReal Friends Peealots Big Wags nagy kutyust bárki elfogadná háziállatának. A Fur Real Friends Peealots kutya egy interaktív játék, amelyet gyermekeid egyszerűen elvihetnek sétálni a póráz nyomásával, és a forgó keréknek köszönhetően a kutyus a ház körül is sétáltatható. A gyermeknek gondolnia kell arra is, hogy a kutyusnak innia is kell, melyhez a játék kiszerelésében stílusos üveget is kapnak, mellyel megitathatják kedvencüket. Szomja csillapítása után a FurReal Friends Peealots Big Wags kutyus pisil, ha felemeljük a farkát. A kisállathoz további FurReal Friends állatkák is kapcsolhatóak, vagy kölcsönözhetjük más állat pórázát is.


A FurReal Friends Peealots Big Wags - nagy kutyus legfontosabb tulajdonságai

  • FurReal Friends Peealots Big Wags interaktív kutya a legkisebbek számára
  • Puha plüss kivitelezés
  • Elöl forgó kerékkel a könnyed mozgásért
  • Emeld fel a farkát és a kisállat pisil
  • A sorozat részei a kis és nagy állatok is
  • További Lil' Wags és Big Wags pórázos állatkákkal is összekapcsolható
  • Kompatibilis a FurReal Friends Walkalots és Poopalots rendszerrel
  • A FurReal Friends Peealots interaktív kutyussal való játék 4 éves kortól ajánlott

FurReal Friends Peealots Big Wags - Tökéletes háziállat mindenki számára

Tanítsd meg gyermekeidnek a felelősségteljes viselkedést a FurReal Friends Peealots Big Wags plüss kutyával! Kutyatulajdonosnak lenni nem olyan egyszerű. A gyermekeknek meg kell szokniuk a rendszeres sétáltatást és a tócsák feltakarítását, ha baleset történik. A Hasbro interaktív játéka megbízhatóan felvilágosítja gyermekeidet ebben a témakörben!

Vidd el a FurReal Friends Peealots kutyust egy igazi sétára

A FurReal Friends Peealots Big Wags aranyos, kitömött kutyát gyermekeid úgy sétáltathatják, hogy egyszerűen csak rácsatlakoztatják a pórázra és előre tolják. A kutya első részén forgó kerékkel rendelkezik, így bárki megsétáltathatja beltéren és a szabadban egyaránt. Ezen kívül beszerezhetőek hozzá a FurReal Friends Poopalots vagy Walkalots barátok és más apró állatok, amelyek a pórázhoz csatlakoztathatóak a Peealots Big Wags kutyával együtt, a Hasbrotól!

A FurReal Friends Peealots kutyus a víz megivása után tócsát hagy maga után

A séta során azonban a FurReal Friends Peealots kutyus szomjas lehet, ezért gyermekeidnek meg kell őt itatniuk vízzel, melyet bárhová magukkal vihetnek a mellékelt stílusos üvegnek köszönhetően. A szomjúság csillapítása után magától értetődik, hogy a kutyusnak pisilnie kell, és ebben segíthetünk is neki - a farka felemelésével. Legfőképpen akkor ne felejtsük el megfelelően feltakarítani a tócsát a kiskutya után. A FurReal Friends Peealots Big Wags interaktív játékot még azt olyan legkisebb gyermekek számára is megvásárolhatjuk, akik kutyát szeretnének, és szeretnénk, hogy megtapasztalják, hogy ez milyen örömökkel és gondokkal jár.

A FurReal Friends Peealots Big Wags nagy kutyus kiszerelésének tartalma

  • FurReal kutya
  • Póráz fogantyúval
  • Üveg
  • Használati útmutató



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa A76
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Kutya

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa A76
Kód:  HRAdn00871
Termékszám:  5010993657995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20