Oldal frissítése

Funko Fusion - Xbox Series X

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Funko Fusion - Xbox Series X

Funko Fusion Xbox Series X
Funko Fusion Xbox Series X

Kedvenc játékok egy helyen

Merülj el a szórakozás, kalandok és ikonikus karakterek világában a Funko Fusion Xbox Series X játékkal, amely különböző világokat és franchise-okat egyesít egyetlen izgalmas és dinamikus univerzumban.

Funko Fusion Xbox Series X

Válaszd ki a karaktered

Lépj be a játékba kedvenc Funko figuráid bőrébe bújva, és fedezd fel a változatos játékkörnyezeteket, amelyek végtelen lehetőségeket és szórakozást nyújtanak.

Funko Fusion Xbox Series X

Elszánt rajongóknak

A Funko Fusion Xbox Series X-ben egyedülálló játékmenetet élhetsz át, ahol számos népszerű sorozat, mint például a Marvel, a Csillagok háborúja, a Harry Potter, a Stranger Things és még sok más népszerű franchise figuráit keverheted össze.

Funko Fusion Xbox Series X

MULTIPLAYER

Játssz egyedül vagy a barátaiddal

Minden karakter saját, egyedi képességekkel és készségekkel rendelkezik, amelyeket felhasználhatsz a rejtvények megoldására, az akadályok leküzdésére és az ellenséggel való harcra. A játék gazdag egyjátékos módot kínál, amely tele van történeti küldetésekkel, amelyek különböző világokon vezetnek keresztül, és amelyekben úgy élheted át kedvenc karaktereid kalandjait, mint még soha. Emellett megoszthatod az élményeidet a barátaiddal a kooperatív többjátékos módban, ahol együttműködhettek a kihívások megoldásában és a főnökök legyőzésében.

    Funko Fusion Xbox Series X

    EGYEDISÉG

    Mutasd meg a stílusod

    A Funko Fusion Xbox Series X lehetőséget kínál a karakterek személyre szabására is. Gyűjts össze különböző skineket, ruhákat és kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik, hogy az ízlésed szerint alakítsd a figuráid megjelenését. Ez az aspektus egy újabb réteget ad a szórakozáshoz, és lehetővé teszi, hogy igazán egyedi játékélményt hozhass létre.

      Funko Fusion Xbox Series X

      KOMBINÁCIÓ

      Élj át egy olyan kalandot, amelyről álmodni sem mertél volna

      Színes grafikájával, szórakoztató játéktervezésével és rengeteg ikonikus karakterével a Funko Fusion Xbox Series X a tökéletes játék a Funko figurák rajongóinak, valamint azoknak, akik szeretik a kalandokat és az akciókat. Készülj fel epikus utazásokra, váratlan szövetségekre és végtelen lehetőségekre ebben a fantasztikus világban, ahol az álmok valóra válnak.

        Funko Fusion Xbox Series X

        AKCIÓ

        Külső nézetű játék

        A Funko Fusion Xbox Series X egy akciódús, harmadik személy nézetű játék, amely lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc televíziós, filmes, játékbeli és képregénybeli szereplőiddel játssz, és így fejezd ki a rajongásodat. Fedezd fel a csodálatos világokat, amelyeket olyan franchise-ok ihlettek, mint a Jurassic World, a Vissza a jövőbe, A cápa, a The Thing, a Chucky, a Battlestar Galactica, a Hot Fuzz, a The Umbrella Academy, a Five Nights at Freddy's, a Masters of the Universe, a Legyőzhetetlen és még sok másik. Játssz több mint 60 karakterrel több mint 20 kedvenc franchise-odból, amelyek mindegyike aprólékosan kidolgozott FUNKO POP stílusban készült. Minden karakter saját fegyverekkel és különleges mozdulatokkal rendelkezik.

          Funko Fusion Xbox Series X

          Paraméterek

          Platform / Licenc

          Típus Játék
          Platform Xbox Series X
          Licenc Doboz

          Műfaj

          Műfaj Akció
          A játék grafikai tervezése Külső nézetű

          Multiplayer

          Multiplayer Online

          Virtuális valóság

          Virtuális valóság Nem támogatott

          Lokalizáció

          Szöveg EN
          Szinkron EN

          PEGI Értékelés

          Korhatár 12 éves kortól

          Megjelenési dátum

          Megjelenés éve 2024
          A kiadás hónapja Szeptember

          Verzió

          Platform Xbox Series X - dobozos változat
          Kiadás Elsődleges
          Kód:  XBSE0510
          Jótállás: 24 hónap
          Termékszám:  0811949037800

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB10