Oldal frissítése

Funko Fusion - Nintendo Switch

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Funko Fusion - Nintendo Switch

Funko Fusion Nintendo Switch
Funko Fusion Nintendo Switch

Kedvenc játékaid egy helyen

Merülj el a szórakozás, kaland és ikonikus karakterek világában a Funko Fusion Nintendo Switch játékkal, amely a különböző világokat és franchise-okat egyetlen izgalmas és dinamikus univerzumban egyesíti.

Funko Fusion Nintendo Switch

Válaszd ki a karaktered

Lépj be a játékba kedvenc Funko figuráid bőrébe bújva, és fedezd fel a változatos játékkörnyezeteket, amelyek végtelen lehetőségeket és szórakozást nyújtanak.

Funko Fusion Nintendo Switch

Megrögzött rajongóknak

A Funko Fusion Nintendo Switch-ben egyedülálló játékmenetben lehet részed, ahol számos népszerű sorozat, mint például a Marvel, a Csillagok háborúja, a Harry Potter, a Stranger Things és még sok más népszerű franchise figuráit keverheted össze.

Funko Fusion Nintendo Switch

MULTIPLAYER

Játssz egyedül vagy a barátaiddal

Minden karakter saját, egyedi képességekkel és készségekkel rendelkezik, amelyeket felhasználhatsz a rejtvények megoldására, az akadályok leküzdésére és az ellenséggel való harcra. A játék gazdag egyjátékos módot kínál, amely tele van történeti küldetésekkel, amelyek különböző világokon vezetnek keresztül, és amelyekben úgy élheted át kedvenc karaktereid kalandjait, mint még soha. Emellett megoszthatod az élményeidet a barátaiddal a kooperatív többjátékos módban, ahol együttműködhettek a kihívások megoldásában és a főnökök legyőzésében.

    Funko Fusion Nintendo Switch

    EGYEDISÉG

    Mutasd meg a stílusod

    A Funko Fusion Nintendo Switch lehetőséget kínál a karakterek személyre szabására is. Gyűjts össze különböző skineket, ruhákat és kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik, hogy az ízlésed szerint alakítsd a figuráid megjelenését. Ez az aspektus egy újabb réteget ad a szórakozáshoz, és lehetővé teszi, hogy igazán egyedi játékélményt hozhass létre.

      Funko Fusion Nintendo Switch

      KOMBINÁCIÓ

      Élj át egy kalandot, amelyről álmodni sem mertél volna

      Színes grafikájával, szórakoztató játéktervezésével és rengeteg ikonikus karakterével a Funko Fusion Nintendo Switch a legtökéletesebb játék a Funko figurák rajongóinak, valamint mindazoknak, akik szeretik a kalandokat és az akciókat. Készülj fel epikus utazásokra, váratlan szövetségekre és végtelen lehetőségekre ebben a fantasztikus világban, ahol az álmok valóra válnak.

        Funko Fusion Nintendo Switch

        AKCIÓ

        3. személyű játékmenet

        A Funko Fusion Nintendo Switch egy akciódús, harmadik személy nézetű játék, amely lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc televíziós, filmes, játékbeli és képregénybeli szereplőiddel játssz, és így fejezd ki a rajongásodat. Fedezd fel a csodálatos világokat, amelyeket olyan franchise-ok ihlettek, mint a Jurassic World, a Vissza a jövőbe, A cápa, a The Thing, a Chucky, a Battlestar Galactica, a Hot Fuzz, a The Umbrella Academy, a Five Nights at Freddy's, a Masters of the Universe, a Legyőzhetetlen és még sok másik. Játssz több mint 60 karakterrel több mint 20 kedvenc franchise-odból, amelyek mindegyike aprólékosan kidolgozott FUNKO POP stílusban készült. Minden karakter saját fegyverekkel és különleges mozdulatokkal rendelkezik.

          Funko Fusion Nintendo Switch

          Paraméterek

          Platform / Licenc

          Típus Játék
          Platform Nintendo Switch
          Licenc Doboz

          Műfaj

          Műfaj Akció
          A játék grafikai tervezése Külső nézetű

          Multiplayer

          Multiplayer Online

          Virtuális valóság

          Virtuális valóság Nem támogatott

          Lokalizáció

          Szöveg EN
          Szinkron EN

          PEGI Értékelés

          Korhatár 12 éves kortól

          Megjelenési dátum

          Megjelenés éve 2024

          Verzió

          Platform Nintendo Switch - doboz
          Kiadás Elsődleges
          Kód:  NSW1387
          Jótállás: 24 hónap
          Termékszám:  0811949037879

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB15