Oldal frissítése

Fülhallgató szivacs T500 fekete - M méret

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fülhallgató szivacs T500 fekete - M méret

Önnek is meggyűlt már a baja a füléből folyton kipotyogó fülhallgatókkal? A megoldás a Comply Foam Extension.  Nem szükséges újat vennie, és csak reménykedni, hogy ezúttal az újak nem fognak kiesni, elég az ön igényinek leginkább megfelelőt kiválasztania. Kínálatunkban megtalálható a tökéletesen kényelmes, hangszigetelt, vagy akár fülzsír elleni védelemmel kiegészített is. Tökéletes illeszkedésének köszönhetően a sportrajongók is nyugodtan koncentrálhatnak a legjobb teljesítményre, nem kell a fülhallgatóval bajlódni.

A Comply 500 a lehető legjobb hangszigetelést nyújtja a külső zajokkal szemben, így nem kell lemondania a tökéletes hangzásról. A különösen finom anyagú memóriahab gyengéden tölti ki a hallójáratot. A szivacs felveszi füle alakját és kényelmes illeszkedést biztosít hosszú időn keresztül. Előfordulhat, hogy a fülünk elfárad, ha huzamosabb ideig használjuk a fülhallgatót. Mostantól nem kell abbahagynia a zenehallgatást, végre úgy élvezheti zenéjét, ahogy az van! Kényelmesen, folyamatosan, teljes értékkel.

Műszaki adatok:

méret:
M

Szín:
fekete

Méretek (legnagyobb átmérő)
12.45 mm ± 0,50 mm

anyaga:
Poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer

csomagolás:
3 pár

 
Kód:  CPY1001b4
Termékszám:  17-50101-11

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05