Oldal frissítése

Fujitsu Stylistic R727

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Stylistic R727

Ahhoz, hogy a munkája a lehető leghatékonyabb legyen, fel kell szerelned egy olyan csúcsminőségű gépet, amely a munka és a szórakozás rendkívül produktív. A Fujitsu Stylistic R727 12,5 hüvelykes tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, és nagy előnye, hogy a mellékelt vékony mágneses billentyűzet segítségével könnyen átalakítható a táblagépről a laptopra és fordítva. Így egyszerűen bekapcsolhatja készülékét a jelenlegi követelményeknek.A Fujitsu Stylistic R727 ideális jelölt mindazoknak, akik irodai felszerelést igényelnek útközben.

A Fujitsu Stylistic R727 legfontosabb jellemzői

  • Könnyen váltható táblagépről a teljes funkcionalitású notebookra
  • Tükröződésmentes, multi-touch, 12,5 "Full HD kijelző
  • Tartós, vékony magnézium ötvözet és alumínium burkolat
  • Hosszú élettartam 10 óráig
  • Beépített NFC interfész a kapcsolat nélküli hitelesítéshez
  • Távoli BIOS menedzsment
  • Aktív toll és mágneses billentyűzet
  • Jótállás helyszíni NBD fix

A biztonság hangsúlyozása

A robosztus magnézium ötvözet és alumínium maximális védelmet nyújt, amelyet különösen az úton értékelni fog. Hasonlóképpen, a többérintéses képernyő könnyen használható, lehetővé téve, hogy egyszerűen írjon jegyzeteket vagy aláírjon dokumentumokat digitális tollal. Integrált stand segítségével könnyedén megoszthatja prezentációit üzleti partnereivel. Az irodában és azon túl is nagyra értékeli a 4G / LTE modem vagy a biztonsági funkciók titkosítással ellátott lemezek és NFC-alapú hitelesítés. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy szinte bárhol a világon dolgozhasson, és biztonságos környezetben dolgozhasson.

Hatékony hardver

A tökéletes számítási teljesítmény a régi Intel processzor-kombináció és akár 16 GB RAM. Az adatokhoz akár 512 GB kapacitású gyors SSD lemezt is lehet építeni. A grafikus teljesítményt az integrált Intel HD Graphics 620 grafikus kártya biztosítja. Mindez kiterjed a Windows 10 Pro operációs rendszernek az összes szobájával.

PC Fujitsu Stylistic R727 PC csatlakoztathatóság

A kijelző 12,5 "átlós és Full HD felbontással rendelkezik - ideális a munka és a szórakozás számára. A LED technológiának köszönhetően nagyszerű bemutatót nyújt, és utazás közben kedvenc filmjeit élvezheti. A kollégáival, családjával és barátaival együtt nem csak olyan technológiákat használsz, mint az LTE vagy a WiFi, hanem két kamera is. Az 5 Mpx felbontású háttámla alkalmas pillanatfelvételek készítésére, és egy 2Mpx elülső kamera lehetővé teszi például a videohívásokat. 

Kód:  ND001d0nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05