Oldal frissítése

Fujitsu Prestige Notebook táska

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Prestige Notebook táska

Kiváló minőség, robosztus, mégis elegáns megjelenés, bőséges tárhely laptop, tablet, valamint egyéb tartozékok és dokumentumok számára. Pontosan ezek azok a tulajdonságok, amelyeket a Fujitsu Prestige notebook táska kínál. Első osztályú védelmet biztosít a notebook számára, amikor esetleg elmozdul egyik helyről a másikra. Akár a munkahelyén van, akár szórakozni megy valahova, ez a táska mindig kéznél lesz. 15,6" átmérőjű notebookokhoz készült (legfeljebb 385 × 265 × 35 mm).

Legfőbb jellemzők

  • Elegáns laptoptáska 15,6"-es készülékekhez
  • 2 rekeszes, hordozhatóságot és rengeteg helyet biztosít elektronikai eszközök, kiegészítők és dokumentumok számára
  • A poliészter anyaghasználatnak köszöhetően ellenáll az időjárásnak és a víznek
  • A belső párnázott rész megbízhatóan védi notebookját
  • A táska kézben és vállon is viselhető, vagy csatlakoztatható teleszkópos csomagtartóhoz

Bőséges hely mindennek, amire szüksége van

A Fujitsu Prestige notebook táska megynerő designt és praktikusságot kínál üzleti utakhoz vagy kirándulásokhoz. Akár 15,6" átmérőjű laptopok is zökkenőmentesen tárolhatók benne. A táskában rengeteg hely van dokumentumoknak, papíroknak, mappáknak és rendszerezőknek, amelyek üzleti utak során nélkülözhetetlenek. A laptop mellett található egy dokumentum rendszerező rekesz is, ahol biztonságosan tárolhatja egyéb elektronikai eszközeit, külső meghajtókat, mobiltelefont, power banket, vagy a táska elején található zsebekben írószereket. Személyigazolvány tartó rész nincs benne.

Minőségi táska a munkájához

A táska poliészterből készült, amelynek köszönhetően rendkívül könnyű, valamint ellenáll az időjárásnak és a víznek. A táska belsejében lévő kiváló minőségű párnázás biztosítja, hogy az elektronikai eszköze biztonságban maradjon. Cipzáras megoldással záródik, a párnázott táskafülekkel akár kézben is kényelmesen hordható. Azonban, ha nehéznek érzi a súlyát, miközben többet kell gyalogolnia, kicserélhető a fül egy vállpánttal, így a vállán átvetve viheti a táskát. A hátulján található egy pánt, amellyel teleszkópos csomagtartóhoz is rögzíthető.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  WF084o10
Termékszám:  S26391-F1194-L50
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15