Oldal frissítése

Fujitsu Prestige Case 16

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Prestige Case 16

Kiváló minőség, robosztus megjelenés eleganciával kombinálva és bőséges tárhely laptop, tablet, kiegészítők és dokumentumok részére. Pontosan ezeket a tulajdonságokat kínálja a Fujitsu Prestige Case táska. Kiváló védelmet biztosít hordozható elektronikájának szállításánál egyik helyről a másikra. Ezzel a táskával munkája és szórakozása bármikor kéznél lesz. A táska 17,3" átlós laptopokhoz készült (max. méret 420 × 315 × 35 mm).

Legfontosabb jellemzői

  • elegáns táska, amelybe egyszerre két laptop is elfér
  • külön zsebbe tablet helyezhető, amelynek átlója 10"
  • a 4 rekeszben bőséges helyet talál hordozható elektronika, kiegészítők és dokumentumok részére
  • poliészter garantálja az ellenállást időjárással és vízzel szemben
  • a belső bélés megvédi elektronikáját
  • a táska hordozható kézben, vállon vagy a bőrönd teleszkópos fogantyújához rögzítheti

Bőséges hely minden szükség részére

A Fujitsu Prestige Case táska vonzó dizájnt és gyakorlatiasságot kínál, amelyet értékelni fog üzleti utazásokon és kirándulásokon. Probléma nélkül befogad akár két laptopot 17,3" átlóval, tablettel együtt, amelynek átlója legfeljebb 10". A gyártó rengeteg helyet foglalt különböző dokumentumok, papírok, mappák vagy fájlok részére, amelyek elengedhetetlenek üzleti utazásokon. Továbbá a táska elején talál egy rekeszt, ahol biztonságosan tárolhat elektromos áramforrást elektronikához, külső meghajtókat, mobiltelefonokat, PowerBank-t vagy akár írószereket. Nem vesznek el ott az azonosító kártyák sem.

Minőségi táska munkájához

Poliészterből készült, amely a táskának könnyűséget kölcsönöz, ellenáll időjárásnak és víznek. A táskában lévő minőségi párnázottság garantálja, hogy minden elektronika biztonságban marad. A táska cipzárral zárható és kézben hordozható köszönhetően a párnázott füleknek. Azonban, ha a tele táska nehéznek fog tűnni, egy levehető vállpánttal keresztüldobja vállán és útnak indulhat. A táska hátulján talál egy pántot, amellyel bőrönd teleszkópos fogantyújához rögzíti. 

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 17,3 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  WF084o8
Termékszám:  S26391-F1194-L61
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15