Oldal frissítése

Fujitsu Prestige Case 15

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Prestige Case 15

Kiváló minőség, robusztus megjelenés, elegáns kivitelezés és elegendő tárhely a notebook, a tablet, a kiegészítők és a dokumentumok számára. Pontosan ezeket a tulajdonságokat kínálja a Fujitsu Prestige Case táska. Ez a táska kiváló védelmet kínál a hordozható eszközeidnek szállításuk során, így a munkát és a szórakozást is bárhová magaddal viheted. A táska maximum 15,6"(max. méret 405 × 330 × 35 mm) méretű notebookok számára ideális.

Legfontosabb jellemzők

  • Egy elegáns táska, amibe akár két notebook is elfér egyszerre
  • Egy önálló zsebbe eltehetsz egy tabletet is maximum 10" mérettel
  • A 4 rekeszben elegendő helyet találhatsz a hordozható elektronikai eszközök, kiegészítők és dokumentumok számára is
  • A poliészter kivitelezés garantálja az ellenállóképességet a zord időjárási körülményekkel és a vízzel szemben
  • A belső bélés megfelelően védi az elektronikai eszközeidet
  • A táskát viheted a kezedben és a válladon, vagy akár a poggyászod teleszkopikus fogantyújához is rögzítheted.

Elegendő hellyel rendelkezik minden szükséges eszköz számára

A Fujitsu Prestige Case táska vonzó kivitelezést és praktikusságot is kínál, ami hasznos lesz az üzleti utakon és a kirándulásokon egyaránt. Probléma nélkül elfér benne akár két notebook is 15,6" mérettel, egy 10" méretű tablettel együtt. A gyártó emellett rengeteg helyet biztosított különböző dokumentumok, iratok, mappák és fájlok számára is, amikre szükséged lehet az üzleti útjaid során. A notebookok és az iratok számára fenntartott rekeszek mellett a táska elülső oldalán van egy másik rész is, ahová biztonságosan elhelyezheted a töltőket, külső merevlemezeket, mobiltelefonokat, powerbankeket, vagy akár az íróeszközeidet is. Emellett az azonosító kártyáidnak is akad itt hely. 

Minőségi táska a munkádhoz

A táska poliészterből készült, ami biztosítja a táska alacsony tömegét, illetve az ellenállóságát a zord időjárási körülményekkel és a vízzel szemben. A táska belsejének kiváló minőségű párnázása biztosítja az elektromos eszközök biztonságát. A táska cipzárral zárható, és a párnázott füllel viheted a kezedben. Ha viszont a táskát nehéznek találod ahhoz, hogy a kezedben vidd, akkor a levehető vállpánt segítségével a válladon is viheted. A táska hátsó részén egy másik pántot is találhatsz, amivel a táskát a poggyászod teleszkopikus fogantyújához rögzítheted.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  WF084o11
Termékszám:  S26391-F1194-L60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20