Oldal frissítése

Fujitsu Lifebook U937 fémes

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fujitsu Lifebook U937 fémes

Kivételes notebook A Fujitsu Lifebook U937 fémtesttel az úthasználók ideális társa. A notebook a lehető legalacsonyabb súly mellett jött létre, miközben fenntartotta a maximális szilárdságot és tartósságot. Teljes funkcionalitással, kivételes könnyedséggel ésjó akkumulátor-élettartam akár 11 óra.A 13,3 hüvelykes káprázásgátló kijelző megjeleníti Full HD felbontását.

A Fujitsu Lifebook U937 legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes processzor a Kaby tó generációjából
  • 13,3 "tükröződésmentes kijelző Full HD felbontással
  • Gyors, nagy kapacitású SSD lemez
  • Legfontosabb biztonsági funkciók - ujjlenyomat-olvasó és TPM
  • Ultra könnyű notebook a könnyű hordozhatóság érdekében

Stílus és nagy teljesítmény az Intel Kaby tónál

Elegáns laptop design A Lifebook U937 elképesztő teljesítményt nyújt. A Kaby Lake az Intel Core i5 processzor a 7. generációból. Az előző generációkhoz képest lényegesen alacsonyabb fogyasztást és valamivel magasabb teljesítményt nyújt. Integrált grafikaAz Intel HD Graphics 620 kezeli az igényes feladatokat és 4K videók lejátszását.A notebook számos funkciót kínál, beleértve a HD webkamerát, TPM modult vagy dokkolóállomás csatlakozót. A rendszer és a tárolási hely gyors reagálása gyors 256 GB-os SSD-t kínál.

Nagy teljesítményű mobil notebook

Magnéziumötvözet borítás aa kis tömeg 0,9 kg teszi könnyű hordozni a noteszgépet. Az akkumulátor élettartama akár 11 óráig is tarthatja a számítógépet. A maximális biztonság érdekében ujjlenyomat-olvasó vagy lemez-titkosítási támogatás telepítve van. A kiválasztott operációs rendszer a modern Windows 10 Pro.

Kód:  ND260f0nad
Termékszám:  U937
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20