Oldal frissítése

Fujitsu Lifebook U727

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fujitsu Lifebook U727

A könnyű hordozható számítógép ideális társa az úthasználók számára. Teljes funkcionalitással, kivételes könnyedséggel ésjó akkumulátor-élettartam akár 10 óra.12,5 "-os tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, amely Full Full HD felbontással rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Erőteljes INTEL CORE processzor
  • Gyors, nagy kapacitású SSD lemez
  • Legfontosabb biztonsági funkciók - ujjlenyomat-olvasó és TPM
  • Háttérvilágítású billentyűzet a nappali és éjszakai munka számára
  • Hordozható és hordozható

Stílusos gyakorló

A laptop lenyűgöző kialakítása csodálatos teljesítményt rejt. Intel Core processzorokkal van felszerelve. Integrált grafikaAz Intel HD Graphics 620 kezeli az igényes feladatokat és 4K videók lejátszását.A notebook számos funkciót kínál, beleértve a HD webkamerát, TPM modult vagy dokkolóállomás csatlakozót. A rendszer és a tárolóhely gyors reagálása gyors SSD lemezt kínál.

Legjobb mobilitás

Fix fedél aa könnyű súlya 1,15 kg teszi könnyű hordozni a noteszgépet. Az akkumulátornak köszönhetően a számítógép legfeljebb 10 óráig tart. A maximális biztonság érdekében ujjlenyomat-olvasó vagy lemez-titkosítási támogatás telepítve van. A kiválasztott operációs rendszer a modern Windows 10 Pro.

Praktikus dokkoló állomás

Egyszerűen a dokkolóba csatlakoztatott laptop a legjobb megoldás, ha gyakran mozog az irodák között. Számos időt takarít meg, amikor perifériás eszközöket , például billentyűzetet, egeret, monitorokat, nyomtatót vagy számítógépes hálózatot csatlakoztat. Kiterjeszti a készüléken lévő portok számát, így teljes mértéApproxen használhatja.

Kód:  ND255f0NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05