Oldal frissítése

Fujitsu Lifebook P727 fémes

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Lifebook P727 fémes

A Fujitsu P727 egy új szabvány a PC teljesítményéhez. Ez egy fém hordozható készülék, hihetetlen egész napos akkumulátor élettartammal . A nagy teljesítményű Intel Core processzorok elegendő támogatást nyújtanak ehhez a készülékhez az összes alkalmazáshoz és programhoz. A zászlóshajó zászlóshajó-technológiája a legjobb adatbiztonság. A Windows 10 operációs rendszer érdekes funkciókat és kényelmes multi-touch vezérlést kínál. Töltsd el képzeléseidet és fedezd fel mindazt, amit ez a notebook kínál.

 

A Fujitsu Lifebook P727 legfontosabb jellemzői

  • Nagyon könnyű súly és hosszú élettartam egy töltéssel
  • Elegáns és formatervezett elemek az egész fém testben
  • Akár 16 GB RAM és 512 GB SSD
  • WiFi, Bluetooth, HD webkamera
  • Nagysebességű adatátvitel USB-C 3.1 Gen 1- en keresztül
  • TPM titkosítási processzor és ujjlenyomat olvasó
  • Kiváló 12,5 hüvelykes Full HD felbontású kijelző
  • Páros digitális kettős mikrofon
  • Háttérvilágítású billentyűzet
  • Jótállás helyszíni NBD fix
 

Pontos összehangolás

A továbbfejlesztett teljesítményt egy Intel processzor biztosítja , integrált HD Graphics chiprel, amely képes kezelni a közös feladatokat, a régebbi játékokat és a HD videó lejátszást. Az adatokhoz egy rendkívül gyors SSD-meghajtó akár 512 GB kapacitással is felkészülhet az igényes alkalmazások vagy a Windows operációs rendszer futásának felgyorsítására.

5

4 változat a konvertibilis kialakításnak köszönhetően

A Fujitsu P727 egy rendkívül alkalmazkodó tablet PC. Négyféle módot kínál: laptop, sátor, stand vagy tabletta.A felső pántokkal a multi-touch kijelző 360 ° -kal elforgatható. Függetlenül attól, hogy az irodában, a vonaton vagy az ágyban otthon tartózkodik, bármikor testreszabhatja készülékét, hogy a lehető legkényelmesebb legyen.

 

Tökéletesen élénk színek a multi-touch kijelzőn

Élvezze a nagyszerű képet a 12,5 hüvelykes Full HD képernyő LED kijelzőjével. A fenti képernyőn a tradicionálisan integrált 720p webkamerák 30 képkocka / másodperces képsebességgel rendelkeznek. Digitális mikrofonnal kombinálva kapcsolódhat barátaihoz például a Skype-nál.

 

Nagyon vékony, könnyű és hosszú akkumulátor élettartam

A Fujitsu P727 Tablet PC az ideális utazási partner. Mérete mindössze 1,2kg, vastagsága eléri a 19,8 mm-t. Az akkumulátor legfeljebb 9 órányi rendszeres munkavégzést tesz lehetővé - ideális előfeltétele a hosszú utazásoknak anélkül, hogy bármikor meg kellene keresniük az elektromos csatlakozót.

 

Paraméterek

Kód:  ND100a0NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20