Oldal frissítése

Fujitsu Lifebook E756

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fujitsu Lifebook E756

Gyakorlati, erőteljes és sokoldalú. A LifeBook sorozat főbb jellemzői. Tökéletes formatervezés, csúcsminőségű megjelenítés, legújabb technológia és átfogó vállalati jellemzők, ez csak töredéke a Fujitsu alapvető készségeinek.

Főbb jellemzők

  • Erős INTEL processzor
  • LTE modem az internethez való csatlakozáshoz
  • Top tükröződésmentes kijelző
  • Intelligens biztonság és robusztus kialakítás
  • Rendkívül vékony, kis súlyú

Maximális teljesítmény

A következő generációs INTEL CORE processzorok gondtalan hajtást biztosítanak Önnek. Legfeljebb 8 GB memóriával már nem kell elegendő teljesítményt megoldani minden programhoz. A grafikus munka bemutatásához a vállalat integrálja az Intel HD Graphics grafikus kártyát. A kiemelkedő teljesítmény rendkívül gyors SSD meghajtót kínál, akár 256 GB kapacitással.

Csatlakozás a világhoz

A modern laptopok nem hiányozhatnak a megfelelő kapcsolatok. Wi-Fi, Bluetooth és LTE modem biztosítja a könnyű internet-hozzáférést. Természetesen vannak HDMI, USB 3.0 és DisplayPort portok.Az egyszerű adatmentéshez DVD-meghajtó áll rendelkezésre.

Minden részlet tökéletes megjelenítéséhez biztosan rögzít egy tükröződésmentes Full HD kijelzőt . A tiszta és tökéletesen kiegyensúlyozott kép biztosan megragadja Önt. Az adatok biztonságosabbá tételéhez rendelkezésre áll egy ujjlenyomat-olvasó vagy egy megbízható platformmodul (TPM), amely érzékeny adatokat és információkat titkosít. Mostantól már nem kell aggódnia a munkaeszközével a legmodernebb technológiával.

Kód:  ND522a0NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10