Oldal frissítése

Fujitsu Celsius W530

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fujitsu Celsius W530

Erőteljes, mégis rendkívül csendes munkaállomás, ami egy jó választás az alapvető alkalmazások / 3D CAD vagy DCC. Problémák nélkül is megbirkózni a pénzügyi elemzés és a digitális tartalom létrehozása.Átfogó ISV tanúsítványok zavartalan működésének biztosítása érdekében a szakmai alkalmazásokat. Na počítači je předinstalovaný oblíbený operační systém Microsoft Windows 7 Professional, součástí dodávky je však i upgrade na Microsoft Windows 10 Pro společně s optickou myší a klávesnicí.

legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű professzionális alkalmazásokhoz
  • Hibrid SSD és HDD tárolás
  • Helyszíni támogatás
  • 3 év garancia

Gyors SSD tároló

Sem loading komplex modellek hosszabb időt vesz igénybe, mint amennyi szükséges, kombinációja révén a lemezterület és 1000 gigabájtnyi gyors SSD, melynek kapacitása 256 gigabájt Ha működik, akkor értékelni fogják a 8 GB RAM-mal. Kereslet a magasabb teljesítmény, illetve a redundáns adatok? Ezután kihasználják a RAID. Más memória eszközök készen áll négy USB csatlakozó található az előlapon.

Helyszíni támogatás

Megvásárlásával ezt a jelentést kapsz extra biztonságot nyújt a három éves időtartamra támogatásával a helyszínen. Ez adja a garanciát a funkcionalitás minden helyzetben.

Kód:  TF005k6g
Termékszám:  VFY:W5300W77SBCZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20