Oldal frissítése

Fujitsu 8GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu 8GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered

Kiváló teljesítményű és rendkívül megbízható 8GB DDR3 szerver memória modul. Nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez tervezve. A memória elsősorban a nagy teljesítményű Fujitsu Primergy TX100 S3P, RX100 S7P a TX140 S1P szerverekben használatos. A legigényesebb felhasználásnak megfelelő teszteknek volt alávetve, így a modul ideális választás fontos alkalmazások és szerverek esetén.

A memóriában tárolt adatok integritásának valós idejű és transzparens ellenőrzéséről az EEC technológia gondoskodik. Alkalmas hiba észlelésére és annak korrigálására egy bitben, továbbá hiba felfedésére két bitben. Bizonyos memóriavezérlők az EEC memóriák együttműködésével akár nagyobb kiterjedésű hibák korrigálására is képesek. A szerver alaplapok zöme EEC támogatású memóriákat igényelnek.
Műszaki adatok:
Rendszerekhez tervezve:
Fujitsu Primergy TX100 S3P, RX100 S7P, TX140 S1P
Típus:
DDR3 ECC Unbuffered
Kapacitás:
8 GB
Maximális frekvencia:
1600 MHz

Kód:  TF911e
Termékszám:  S26361-F3719-L515
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05