Oldal frissítése

Fujitsu 4GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu 4GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered

Kiváló teljesítményű és rendkívül megbízható DDR3 EEC Unbuffered memória modul. Nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez tervezve. A memória elsősorban a nagy teljesítményű Fujitsu Primergy TX1310 M1, TX1320 M1, TX1330 M1 a RX1330 M1 szerverekben használatos, amelyekkel garantált a teljes kompatibilitás. A legigényesebb felhasználásnak megfelelő teszteknek volt alávetve, így a modul ideális választás fontos alkalmazások és szerverek esetén.
A memóriában tárolt adatintegritás valós idejű és transzparens ellenőrzéséről az EEC technológia gondoskodik. Alkalmas hiba észlelésére és annak korrigálására egy bitben, továbbá hiba felfedésére két bitben. Bizonyos memóriavezérlők az EEC memóriák együttműködésével akár nagyobb kiterjedésű hibák korrigálására is képesek. A professzionális alaplapok zöme EEC támogatású memóriákat igényelnek. Az együttes paritás ellenőrzéssel a memória az adatátvitel maximális ellenőrzését éri el. A paritás abban rejlik, hogy egy bináris kódú sorhoz egy bit hozzáadásával (ún. paritásbit) azt a későbbiekben egyszerű hibaellenőrző kódként használhatjuk.
A modul egy különálló címezhető memóriaterülettel rendelkezik (memory rank) 72 bit szélességű memóriabusszal (64 bit adat és 8-bit ECC kód). A szerver chipkészletek nagyrészt korlátolt számú "memory rank"-el vagy az egyes foglalatokra vonatkozóan konkrétan, előre meghatározott memóriakonfigurációval rendelkeznek. Így a vásárlásnál ezt számításba kell venni a jövőbeli bővítéseket szem előtt tartva - amennyiben elérné a teljes számú "memory rank"-et az alaplapon, még szabad memóriafoglalatok esetén sem tud további bővítést végrehajtani.

Az "x8" chip szervezéssel rendelkező memória modulok elfogadható áron elérhetők, bár nem szolgálnak fejlett szerver technológiákkal, például multiple-bit error correction, chipkill, memory scrubbing vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), épp ezért a memória modul ideális választás belépő kategóriás szerverek esetén.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Unbuffered
Kód:  TF910d3b
Termékszám:  S26361-F5312-L514
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10