Oldal frissítése

Fujitsu 4 gigabájt 1600MHz DDR3 ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu 4 gigabájt 1600MHz DDR3 ECC Registered

Erőteljes és megbízható szerver memória modulok DDR3 regiszteres ECC. Úgy tervezték, a nagy teljesítményű rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek. Ez a memória függ elsősorban a nagy teljesítményű Fujitsu Primergy RX200 szerverek S8, S8 TX300, RX300 és RX350 S8 S8, amely biztosítja a teljes kompatibilitást. Ez teszteljük a legkeményebb alkalmazásokhoz, így ideális a kritikus alkalmazások, valamint a kritikus szerverek.
ECC technológia figyeli átlátható és valós időben a integritását a memóriában tárolt adatokat. Ez képes megtalálni és kijavítani a hibát, az egyik kicsit, és észleli a hibát, két bit. Néhány memória vezérlők képesek együttműködve ECC memória hibák kijavítására és a nagyobb mozgásteret. A legtöbb szakmai kollégiumok igényelnek memória ECC támogatással. Együttműködve paritásellenőrzés memória eléri maximális kontroll adatforgalom. A paritás az a tény, hogy a szó jednobytovému hozzáadott kiegészítő adatok (azaz a. paritás bit), és mivel így ellenőrizni a hitelességét továbbított adatok.
Regisztrált memória van szerelve egy vezérlője hozzáférést az egyes memória modulok és megkönnyíti a munkát és a memória vezérlő az alaplapon vagy a processzor. Memory kifelé úgy viselkedik, mint egy modult - regisztrálja chip - aki törődik írás és olvasás egyéni emlékezet sejtek és a vezérlés a kimenetelét ezeket a műveleteket. Ez növeli a hatékonyságot a memória-hozzáférés és a feldolgozási sebesség esetén is több memóriamodul egyszerre. Néhány szerver alaplapokat igényelnek regisztrált memóriát.
Memória van egy külön címezhető terület (memória rank) 72 bites busz szélessége (64 bit adat és 8-bit ECC kód). A legtöbb szerver chipset korlátozott száma memória rank vagy közvetlenül a megadott memória konfiguráció minden nyílásba, így meg kell, ha vásárol egy órát, hogy kitaláljuk, tekintettel a jövőbeli fejlesztések - ha eléri a teljes számú memória rank az alaplap, nem lehet hozzáadni egy másik modul, akkor is, ha maradt néhány laza memóriahelyek és a tartalék kapacitást.
Memóriamodulokat szervezetek chips "x4" tervezték a legigényesebb alkalmazásokhoz, támogatja a széles körű szakmai technológiák, mint például a többszörös bites hibajavítás, Chipkill, memória súroló vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így azok ideálisak a kritikus alkalmazások, valamint a kritikus szerverek.

Kód:  TF910e1a
Termékszám:  S26361-F3781-L514
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05