Oldal frissítése

Fujifilm Fujinon XF 90mm F/2.0 R LM WR

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
383 290 Ft

Fujifilm Fujinon XF 90mm F/2.0 R LM WR

Minden professzionális fotós a kiváló minőségű fényképezőgépen kívül olyan objektíveket is birtokol, amelyet az általa kedvelt fotózáshoz terveztek. Ha portrékra szakosodtál, ez az objektív tökéletes segítség lesz. Tizenegy tagból áll nyolc csoportban, melyből három ED üveg. Így a vignettálás minimálisra csökkenthető és a lekerekített membrán gondoskodik a szép bokeh hatásról. 

Legfontosabb jellemzői

  • 90 mm-es fix fókusz
  • Fényerő f/2.0
  • A szűrő átmérője 62 mm
  • Kiváló bokeh hatást ad
  • Nagy autofókusz

Tökéletes bokeh hatás

A lencse kerek rekesznyílásokkal és speciális optikai kialakítással rendelkezik, amely nagy, lekerekített bokeh hatást kölcsönöz az egész képnek. Kiváló a témák maximális élességállítása is, ami kivételes képmélységet tesz lehetővé.

Szupergyors autofókusz és minimális fókusztávolság

A tökéletes fókuszáláshoz ennek az objektívnek csak 0,14 másodpercre van szüksége a speciális, négymágneses lineáris motornak köszönhetően. Megnövelték a motor nyomatékát, hogy rögzítse a legapróbb változást is az alany arcán. A 90 cm-es fókusztávolsággal nem kell magadat a portrékészítésre korlátozni, hiszen rovarokról vagy virágokról is minőségi felvételeket rögzíthetsz minimális távolságból.

Minőségi konstrukció és kompakt ház

Az objektív kiváló minőségű kialakításának és a hét különálló időjárásálló tömítésnek köszönhetően ellenáll az időjárásnak és a fagynak. Nem okoz nehézséget esőben vagy hóban fotózni vele, akkor sem, ha a hőmérséklet tíz fokkal van a fagypont alatt. Alacsony tömege (alig több mint fél kilogramm) miatt nagyszerű azoknak a fotósoknak, akik könnyebb eszközökkel szeretnének dolgozni.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Fujifilm
Modell X-A1, X-A10, X-A2, X-A3, X-A5, X-E1, X-E2, X-E2S, X-E3, X-H1, X-M1, X-Pro1, X-Pro2, X-T1, X-T10, X-T100, X-T2, X-T20, X-T200, X-T3, X-T30, X-T4

Bajonett

Bajonett Fujifilm X
Fényképezőgép típusa Tükör nélküli

Tulajdonságok

Érzékelőhöz APS-C
Objektív típusa Fix fókusz
Min. gyújtótávolság 90 mm
Max. gyújtótávolság 90 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 135 mm
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 135 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/2
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/2
Maximális rekesznyílás 16
Szűrőátmérő 62 mm
Min. fókusztávolság 60 cm
Szűrő átmérője 62 mm

Funkciók

Funkció Rekeszgyűrű, Fix fényerő
Karbantartás típusa Automatikus
Fókusz technológiája Lineáris
Optikai stabilizátor Nem

Méret

Hossz 105 mm
Átmérő 75 mm

Tömeg

Tömeg 540 g
Kód:  OF3110a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  16463668
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20