Oldal frissítése

Fujifilm X-T30

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujifilm X-T30

A(z) Fujifilm X-T30 tükör nélküli digitális fényképezőgéppel kiváló minőségű képeket készíthetsz. Ezt a fényképezőgép modellt CMOS típusú és APS-C formátumú érzékelővel ruházták fel. Ami lehetővé teszi, hogy 4K felbontású videókat és fényképeket készíthessünk vele. Az érzékelő legnagyobb felbontása 26,1 Mpx, oldalaránya pedig 16:9. A fényképezőgép beállításait a 3" kihajtható képernyőn tudjuk aktiválni. Ennek hála a videóbejegyzések és a szelfik készítése is könnyebb. A kijelzőt egyetlen mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen szögben elforgatni. A kész képek és videók SD, SDHC és SDXC memóriakártyára mentődnek el. A gép működéséhez szükséges energiát egy akku garantálja. Egy feltöltéssel akár 380 kép is készíthető.

A(z) Fujifilm X-T30 tükör nélküli digitális fényképezőgép főbb tulajdonságai

  • A(z) Fujifilm digitális fényképezőgép érzékelőjének fajtája CMOS
  • A(z) elektronikus kereső lehetővé teszi a beállítások és a kompozíció ellenőrzését
  • A(z) Fujifilm által gyártott érzékelő felbontása 26,1 Mpx
  • 3" átlójú kihajtható kijelző
  • További pozitívuma az arcok automatikus észlelése
  • Maximális videó-felbontás: 4K
  • A tükör nélküli fényképezőgép vázának domináns színe: szürke
  • Ez a modell vízálló
  • A gyártó adatai alapján, egy feltöltéssel akár 380 kép fénykép is elkészíthető

A(z) Fujifilm tükör nélküli fényképezőgépének váza

Ennek a remek gépnek a méretei 11,8 × 8,3 × 4,7 cm így főleg azoknak ajánlott, akik sokat utaznak. Teljes súlya mindössze 383 g, tehát a bőröndöt sem fogja húzni. Szürke színe trendi megjelenést kölcsönöz neki. Strapabíró kivitelének hála a természetbe is magunkkal vihetjük. A gép elülső részén elektromos csatlakozókat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív rögzítésére szolgál. A kezelőgombokon kívül találunk még a vázon egy kijelzőt és egy elektronikus keresőt is. A beépített vaku pedig nagy segítségünkre lesz majd az éjszakai fényképezésnél. A csomagolás a gépen kívül a következőket tartalmazza: akkumulátor, szíj/pánt, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka.

A(z) Fujifilm tükör nélküli fényképezőgépének portjai és a támogatott formátumok

A fényképek RAW formátumban is menthetők, így rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A tükör nélküli fényképezőgépet egy klasszikus USB csatlakozóval tudjuk összekötni a PC-vel. A grafikus kimenetek közül ez a modell micro HDMI konnektorral rendelkezik.

Mi egyebet kínál a(z) Fujifilm X-T30 fényképezőgép?

A(z) Fujifilm gépének maximális érzékenysége (ISO) 12800. A folyamatos (sorozat) felvétel sebessége 20 kép/mp. Az automatikus arc-észlelés jól fog jönni élesítés közben. Azon sem kell aggódnod, hogy megázik, mivel ez a fényképezőgép vízálló.

A(z) Fujifilm objektívével tökéletesen éles képeket készíthetsz

A fényképezőgép mellett találunk egy objektívet is. Úgy tervezték, hogy a közeli és távoli dolgokat is le lehessen vele fotózni. Az objektív minimális és maximális fókusztávolsága 15 - 45 mm, ennél fogva alkalmas például tájképek, épületek, riportok vagy portrék fotózásához. Fényerőssége f/3,5 - f/5,6 között változtatható a gyújtótávolságtól függően.

Paraméterek

Objektív

Objektív típusa Objektív nélkül
Kód:  OF7033ax
Termékszám:  Nadpoložka
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10