Oldal frissítése

Fujifilm QuickSnap zöld 400/27

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujifilm QuickSnap zöld 400/27

Szeretnél minőségi fényképeket készíteni a nyaraláson, de nem szeretnéd magaddal cipelni a drága fényképezőgéped és a hozzá tartozó kiegészítőket? Akkor csomagolj a bőröndödbe egy Fujifilm QuickSnap zöld 400/27 egyszer használatos fényképezőgépet! A beépített vaku segítségével bármilyen körülmények között készíthetsz fényképeket. A Fujifilm QuickSnap zöld 400/27 a 35 mm-es, egyszer használatos fényképezőgépek kategóriájába tartozik, amelyek ISO 400-as filmet tartalmaznak 27 képkockával. Újrahasznosítható műanyagból készül, ezért egyszeri használata nem szennyezi a környezetet.

A Fujifilm QuickSnap zöld 400/27 legfontosabb jellemzői

  • A Fujifilm QuickSnap zöld 400/27 egyszer használatos fényképezőgépet klasszikus 35 mm-es filmhez tervezték ISO 400 érzékenységgel.
  • Kis tömegének köszönhetően bárhová magaddal viheted
  • 35 mm-es, fix fókusztávolságú objektív
  • Fixfókusz az 1 métertől a végtelenig történő fényképezéshez
  • A Fujifilm QuickSnap zöld 400/27 újrahasznosítható műanyagból készült
  • Az exponált filmet a megfelelő fotólaborban kell előhívni
  • Beépített vaku
  • 27 képkockát tartalmazó film

Fujifilm QuickSnap - exponálás, előhívás, megtekintés

Természetesen az a legjobb, ha rendelkezünk egy fényképezőgéppel és az ahhoz tartozó kiegészítőkkel és tartozékokkal. Az ilyen eszközök azonban akár csillagászati összegű beruházást is igényelhetnek. És kell jó pár film is a fényképezőgépbe is ahhoz, hogy megörökítsd az összes születésnapi bulit és családi nyaralást. De hidd el nekem, vannak olyanok is, akik számára egy egyszer használatos fényképezőgép is megfelel. Lefényképezik, amit szeretnének, előhívatják a képeket, és ennyi. Ha nem szeretnél profi fotós lenni, a Fujifilm QuickSnap zöld 400/27 a megfelelő fényképezőgép a számodra.

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Típus és funkció

Típus Egyszer használatos

Objektív

Bajonett Bajonett nélkül

Memória és mentés

Memóriakártya típusa Memóriakártya nélkül
Kód:  OF800a3gr
Termékszám:  7130617
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05