Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera, barna

4,6 16 értékelés
59 490 Ft

Fujifilm Instax Mini 90 Instant Camera, barna

Az azonnali fénykép-készítés hosszú hallgatás után visszatért, a Fujifilm Instax Mini 90 érdekes formájában. Az azonnali fénykép-készítés elve nagyon egyszerű: a fényképezés után pár pillanatig tartsd a kezedben a képet, amit aztán megoszthatsz a körülötted állókkal, vagy éppen ellenkezőleg - átadhatod valaki másnak a gépet. A kamera különleges fotó-papírt használ, amely benne van a gépben a tintapatronnal együtt.

Legfontosabb jellemzői

  • Digitális fényképezőgép, azonnali fotónyomtatás
  • A fotók mérete 62x46 mm
  • Min. távolság: 30 cm (makro)
  • Tetszetős kialakítás
  • Fényerő-beállítás a színes nyomtatáshoz
  • Zársebesség 1/400 mp
  • Vaku vörös-szem effektus-csökkentéssel
  • Áramellátás: NP-45A Li-ion akkumulátor

Elegáns darab sok praktikus funkcióval

A gép teste stílusos kialakítású, és szépen belesimul a kézbe. Minimális vezérlést tartalmaz a könnyű kezelhetőség érdekében. Első pillantásra látszik az elkülönülő objektívkör, valamint a vaku és egy zár gomb, integrált kapcsolóval. A zár gomb mellett egy nagyon egyszerű kereső található. 
Az Instax Mini 90 különféle felvételi módokat kínál, amelyek különböző jelenetekhez vannak igazítva. Ez lehetővé teszi a legrealisztikusabb képek készítését. Ezenkívül a fényképezőgép automatikusan érzékeli a fényerősséget és kiválasztja az ideális fénymennyiséget és expozíciós időt. Ez a funkció lehetővé teszi a természetes fényerősség fenntartását zárt térben is, ahol általában előfordulnak a túl sötét háttér okozta problémák. Ez a kamera meglepően alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet, amelyet az NP-45A Li-ion akkumulátorból vesz fel.

Az azonnali fotózás visszatért!

A fénykép az elkészítése után azonnal felugrik, és perceken belül kész. Győződj meg róla, hogy a Fujifilm Instax Mini 90 képes olyan fotókat rögzíteni, amelyek nem csupán a múlt maradékai, de még mindig élénk és szórakoztató módja annak, hogy megragadják az életed pillanatait.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Kompakt
Tulajdonságok Beépített vaku

Érzékelő

Min. záridő 1/400 s

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 60 mm
Legrövidebb fókusztávolság 50 cm

Méret & súly

Szélesség 11,34 cm
Magasság 9,19 cm
Mélység 5,72 cm
Tömeg 0,3 kg

Memória és mentés

Memóriakártya típusa Memóriakártya nélkül

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Szín

Szín Barna

A nyomtatott fénykép méretei

Szélesség 46 mm
Magasság 62 mm
Kód:  OF1104a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  16423981
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15