Oldal frissítése

Fujifilm Instax Mini 70 piros

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujifilm Instax Mini 70 piros

Az instant képek ideje hosszú szünet után újra elérkezett – most a Fujifilm Instax Mini 70 Instant photo fényképezőgép formájában. A fényképezőgép működése pofonegyszerű: csak exponáljon, majd várjon pár percet, amíg a felvétel elkészül, és már meg is mutathatja a világnak vagy annak a különleges személynek, akiről készült. A kamera speciális papírt használ, amelyet a fényképezőgépbe kell helyezni.

Legfőbb jellemzők

  • Digitális kamera instant fotónyomtatással
  • Képek mérete: 62 x 46 mm
  • Az objektív alatt található apró tükör segít az önarckép készítésében
  • vonzó forma
  • Automatikusan kontrollálható exponálás

Stílusos eszköz számos hasznos tulajdonsággal

A fényképezőgép lehetőséget ad minden alapvető funkció beállítására. A kamera hangsúlyos objektíve első látásra feltűnik, ahogy a beépített kapcsolóval ellátott vaku kioldógombja is. Az egyszerű optikai kereső a vaku felett kapott helyet. A kamera rendelkezik automatikus exponálási beállítással is. Nem szükséges bajlódnia mindenféle speciális beállítással, mert az exponáló gomb lenyomásával a kamera érzékeli a környezet fényerejét, és ennek megfelelően állítja be az exponálási időt és a megvilágítás mértékét. Ez a mód lehetőséget biztosít arra, hogy beltéri környezetben is megtartsa a természetes világosságot, ahol gond adódhat a túlságosan sötét hátterekkel.

Kompakt fotólabor

A kamera meglepően kevés energiát fogyaszt, amelyet két CR2 lítium akkumulátor biztosít. A kamera az elkészült képet azonnal kinyomtatja, amelyen perceken belül fel is tűnik minden részlet. A Fujifilm Instax Mini 70 kamera nem csak arra alkalmas, hogy megörökítse a múló idő töredék pillanatait, hanem egy vidám és szórakoztató módja annak, hogy megőrizze élete fontos pillanatait.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 9,92 cm
Magasság 11,37 cm
Mélység 5,32 cm
Tömeg 281 g

Szín

Szín Piros

Típus és funkció

Típus Kompakt
Tulajdonságok Beépített vaku

Érzékelő

Min. záridő 1/400 s

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 60 mm
Legrövidebb fókusztávolság 30 cm

Memória és mentés

Memóriakártya típusa Memóriakártya nélkül

Akkumulátor

Tápellátás típusa 2× CR2

Csomag tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató, Használati útmutató
Kód:  OF1102e
Termékszám:  16513889
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05