Oldal frissítése

Fujifilm Instax Mini 70 fekete

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujifilm Instax Mini 70 fekete

Azonnali fénykép év után a csend ismét kapott szót, és most a formájában érdekes eszközök Fujifilm Instax Mini 70 instant fotó elve viszonylag egyszerű, a fényképezés után, kezében egy pár pillanatig a kezében kész a fényképet, amit be a külvilág felé, vagy éppen ellenkezőleg azt valaki adományozott.A kamera egy speciális fotópapírok, hogy behelyezzük a készüléApproxe.

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális fényképezőgép azonnali fotónyomtatás
  • A fotók mérete 62 x 46 mm
  • Kis tükröt a lencse elősegíti rögzítés selfíček
  • tetszetős kialakítás
  • Automatikus expozíció ellenőrzés

Egy elegáns darab különböző gyakorlati jellemzői

A test fogja találni a minimális ellenőrzéseket. Első pillantásra ejtik Ruff lencse mellé, és vaku kioldó beépített kapcsolóval. A következő ravaszt helyezzük, majd egy nagyon egyszerű optikai kereső. A kamera is kínál az automatikus expozíció beállítását. Nem szükséges semmilyen különleges beállítás, mert egyszerűen nyomja meg a ravaszt, és a fényképezőgép automatikusan érzékeli a fényerő szintje a környezet és állítsa be az expozíciós idő és intenzitását a villám. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy fenntartsák a természetes fényerőt a belső, ahol általában problémák vannak túl sötét háttér előtt.

kompakt labor

Ez a kamera is meglepte nagyon alacsony energiafogyasztás, amely szivattyúzzák egy pár lítium akkumulátorok CR2. A fénykép elkészítése után, és azonnal felugrik a teljes indukció perceken belül megtörténik. Sami győződjön meg arról, hogy a Fujifilm Instax Mini 70 képes lefényképezni nem csak a nyomát egy letűnt kor, de még mindig élénk és szórakoztató módon, hogy rögzítse az élet különleges pillanatait.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 9,92 cm
Magasság 11,37 cm
Mélység 5,32 cm
Tömeg 281 g

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Kompakt
Tulajdonságok Beépített vaku

Érzékelő

Min. záridő 1/400 s

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 60 mm
Legrövidebb fókusztávolság 30 cm

Memória és mentés

Memóriakártya típusa Memóriakártya nélkül

Akkumulátor

Tápellátás típusa 2× CR2

Csomag tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató, Használati útmutató
Kód:  OF1102d
Termékszám:  16513877
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20