Oldal frissítése

Fujifilm Fujinon XF 14mm F/2.8 R

Ingyenes
szállítás boltjainkba
367 990 Ft

Fujifilm Fujinon XF 14mm F/2.8 R

Minden profi fotós a minőségi fényképezőgépen kívül még olyan objektívekkel is rendelkezik, amelyek éppen arra a fotózásra lettek tervezve, amellyel épp foglalkozik. Ám ha egy univerzális objektívet keresel, akkor ez a darab egy tökéletes társ lesz számodra, ugyanis 7 csoportba rendezett 10 tagból álló rendszerrel rendelkezik, 2 db aszférikus és 3 db extra alacsony fényszórású lencsével. Ennek köszönhetően pont olyan látószögre tehetsz szert, mint az emberi szemé.

Legfontosabb jellemzők

  • 14 mm-es fix gyújtótávolság
  • f/2.8 fényerő
  • Szűrő átmérő: 58 mm
  • Minőség ház
  • Hétlamellás rekesz

Nagyszerű fényerő és a kiváló fényképek

Az f/2.8-as fényerő gondoskodik arról, hogy ezzel az objektívvel hihetetlenül jó minőségű fényképeket készíthess még gyenge fényviszonyok közepette is. A minimális fókusztávolsága 18 cm, tehát kiválóan alkalmas a makrófotózásra is. A fejlett optikai szerkezete lehetővé teszi ezen objektív számára, hogy végre valahára felülkerekedhessen a széles látószögű objektívek torzítási hibáin. Ennek köszönhetően lehetőséged adódik a maximális felbontás elérésére ezen széles látószögű objektív felvételének minden sarkában anélkül, hogy bármiféle digitális kompenzációra legyen szükséged.

Kiváló minőségű szerkezet és kompakt váz

Hála a minőségi szerkezetének és a kiváló felületének, tökéletes a kezelhetősége még kesztyűben vagy nedves kézzel is. Ezen objektívvel a Fujifilm egy új korszak ajtaját nyitja meg számodra a cserélhető objektívek terén. Ugyanis nemcsak hogy teljesen univerzális, de még mindenféle jelenet felvételében is ideális megoldás a portrétól kezdve a tájfotókon át egészen az építészetről készült fényképekig.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Fujifilm
Modell X-A1, X-A10, X-A2, X-A3, X-A5, X-E1, X-E2, X-E2S, X-E3, X-H1, X-M1, X-Pro1, X-Pro2, X-T1, X-T10, X-T100, X-T2, X-T20, X-T200, X-T3, X-T30, X-T4

Bajonett

Bajonett Fujifilm X
Fényképezőgép típusa Tükör nélküli

Tulajdonságok

Érzékelőhöz APS-C
Objektív típusa Fix fókusz
Min. gyújtótávolság 14 mm
Max. gyújtótávolság 14 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/2,8
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/2,8
Maximális rekesznyílás 22
Szűrőátmérő 58 mm
Min. fókusztávolság 18 cm
Szűrő átmérője 58 mm

Funkciók

Funkció Makro, Rekeszgyűrű, Fix fényerő
Karbantartás típusa Automatikus
Fókusz technológiája MF
Optikai stabilizátor Nem

Méret

Hossz 58,4 mm
Átmérő 65 mm

Tömeg

Tömeg 235 g
Kód:  OF3101a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  16276481
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10