Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

FSP Fortron SFX DAGGER 600W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FSP Fortron SFX DAGGER 600W

Nem létezik olyan személyi számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem tanácsos ezt a komponenst félvállról venni. A PC tápellátásán kívül a fogyasztást és az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) FSP Fortron SFX DAGGER 600W kapacitása 600 W, így megbízható és folytonos áramellátást szolgáltat a hozzá csatlakoztatott komponenseknek. A(z) 600 W kapacitású ATX tápot elsődlegesen Mini ITX méretű számítógépekhez tervezték. A(z) FORTRON által gyártott tápegység ventilátorának átmérője 80 mm, ebből kifolyólag nagy mennyiségű hőt képes elszállítani. A bejövő elektromos áram a hátoldali kapcsolónak köszönhetően egy pillanat alatt leállítható. Minden rendes táp rendelkezik egy tanúsítvánnyal, ami azt mutatja, milyen hatásfokkal tudja felhasználni a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Gold jelölés alapján hatékonysága elérheti a 90%. Mivel az egyes kábelkötegek levehetők, elkerülheted, hogy kupi legyen a számítógép-ház belsejében.

A(z) FSP Fortron SFX DAGGER 600W 600W táp legfőbb tulajdonságai

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold jelölés alapján max. hatékonysága 90%
  • A(z) FSP Fortron SFX DAGGER 600W túlmelegedéséről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Ezen kívül ellátták még 5 Serial ATA konnektorral is, amely a merevlemezek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettség foka: túlfeszültség védelem (OVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 600 W
Formátum SFX
ATX verzió 2.4
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 2db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 80 mm

Méret

Szélesség 125 mm (12,5 cm)
Magasság 63,5 mm (6,35 cm)
Mélység 110 mm (11 cm)
Tömeg 1,18 kg (1 182 g)
Kód:  UDsfx600d
Termékszám:  DAGGER 600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10