Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

French press

Sokféle módon készíthetsz minőségi kávét. A dugattyús vagy french press kávéfőzők összehasonlíthatatlanul olcsóbbak a manuális vagy automata presszógépekhez képest, és a kávékészítés csak néhány percet vesz velük igénybe. Ez a fajta kávéfőző egy olyan üvegedény, amely egy szűrő segítségével elválasztja az őrölt kávét az italtól. Egy főzőedény és egy dugattyú segítségével, melynek végén egy finom szűrő található, kiváló kávét készít bonyolult előkészületek nélkül. Hogyan válasszunk dugattyús kávéfőzőt és hogyan készítsünk vele kávét?

Folytatás
Paraméterek módosítása
34 termék

French press

A French press kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20