Oldal frissítése

Freevision VILTA M

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Freevision VILTA M

A Freevision VILTA M robusztus telefontartó egy professzionális eszköz minden helyzetbe. A 3-tengelyű VILTA M kézi telefontartó a legtöbb mobiltelefon számára alkalmas, beleértve az iPhone 8 Plus vagy a Samsung Galaxy Note 8 készülékeket is. Segítségével igazán profi operatőr lehetsz, és az összes felvételed kiváló minőségű lesz. Sokoldalú gimbal, amellyel könnyedén fókuszálhatsz a kiválasztott objektumra, kicsinyítheted / nagyíthatod a képet, és time-lapse videófelvételeket vagy panorámafelvételeket is készíthetsz. A VILTA M gyaloglás vagy bármely mozgás közben kiküszöböli az összes ütést, és megszünteti a nemkívánatos elemek átvitelét a kész képbe vagy a videóba.

A Freevision VILTA M telefontartó fő jellemzői

  • Kompakt 3-tengelyes gimbal 48-55 mm méretű okostelefonokhoz
  • Ingyenes FV Share vezérlés iOS-os és Androidos készülékekhez
  • Akár 17 órás üzemidő egy feltöltéssel
  • Vezérlő joystick, három vezérlőgomb
  • Automatikus kalibrálás minden bekapcsoláskor
  • Alkalmazáson belüli módok - HDR, Beauty, sport mód, séta, egyéni beállítások, time-lapse videók, hosszú exponálás mód, panorámaképek

Professzionális telefontartó

A Freevision VILTA M használata nagyon egyszerű és mindenki megbirkózik vele. Az első lépésben egyszerűen töltsd le az FV Share alkalmazást az App Store-ról vagy a Google Play-ről. Ezután csak illeszd be az okostelefonodat a tartóba, párosítsd Bluetooth-on át a gimbal-lal, és indulhatsz kalandozni. Az előnye, hogy a telefontartó automatikusan ellenőrzi a telefon helyét, és rossz elhelyezés esetén az alkalmazásán keresztül figyelmeztet erre. Biztosan értékelni fogod a csomagban található praktikus karpántot vagy a védőburkolatot. Így a telefontartó biztonsága még út közben is garantált.
A VILTA M számos üzemmódot tartalmaz, amelyek könnyen átkapcsolhatók a markolaton levő gomb megnyomásával vagy az alkalmazáson keresztül. Nagyon egyszerűen beállíthatod például a sport módot, vagy manuálisan be állíthatod az alkalmazási tartományt, ugyanúgy mint a videók felbontását vagy a panorámafelvételek minőségét. Nem hiányzik a rengeteg vonzó és modern szűrő sem, amelyek még magasabb szinte emelik a képeidet.

A VILTA M kiváló funkciókat kínál

A Freevision VILTA M segítségével öröm lesz a panorámaképek készítése, elég kiválasztani a kívánt szöget - 180°, 330°, 3 × 3 vagy 3 × 5. Az FV Share alkalmazásban azonnal kiigazíthatod és megoszthatod a képet. Emellett az alkalmazásban kiválaszthatod a hosszú expozíció módot, a HDR funkciót vagy a Beauty-szűrőt. Meg kell említeni a gimbal szerkezetét is, ergonomikus kialakításának köszönhetően minden kézbe tökéletesen illik, és természetes a klasszikus 1/4"-20-as menet, amellyel bármely állványhoz vagy monopodhoz csatlakoztatható.
A VILTA M üzemideje egyetlen feltöltéssel elérheti a 17 óráig, a mellékelt microUSB kábel segítségével lehet feltölteni. A telefontartó három üzemmódban működtethető. A gimbal aktuális üzemmódjáról a LED kijelző tudósít. Minden egyes bekapcsoláskor lezajlik az automatikus kalibrálás, és a gombbal bármikor visszatérhetsz a kiindulási helyzetbe. És milyen módok közül választhatsz?

  • Semi-Follow - két tengelyen működik, és követi a tested mozgását
  • Follow - minden tengelyen működik, és követi a tested mozgását
  • Lock - egy adott objektumot követ minden szögből
  • A fényképezőgép kiegyensúlyozása - visszatérés a kiindulási pozícióba

A Freevision VILTA M műszaki adatai

Ellenőrzött forgási tartomány:
360°-os Pan tengely (korlátlan forgatás), ±115°-os Tilt tengely, ±45°-os Roll tengely
A végpontok mechanikai tartománya:
360°-os Pan tengely (korlátlan forgatás), ±125°-os Tilt tengely, ±90°-os Roll tengely
Mechanikusan vezérelt fordulási sebesség:
Alkalmazkodó fordulási sebesség (±500°/s)
Méretek:
275 × 115 × 40 mm (összehajtott állapotban)
Tömeg:
520 g
Akkumulátor típusa és kapacitása:
lítium, 1.900 mAh
A csomag tartalma:
VILTA M gimbal
microUSB töltőkábel
Hordtok
Lanyard
Használati útmutató

Kód:  FREEa002
Termékszám:  FV-GB-VTM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05