Oldal frissítése

Defender FreeMotion HN-B590

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender FreeMotion HN-B590

Vezeték nélküli fejhallgató a tökéletes megoldás hallgat útközben. Bluetooth zökkenőmentesen csatlakozni bármilyen okostelefon vagy tabletta. A fülhallgató gombokkal a hívást fogadni, hangerő, és kapcsolja lejátszási listákat. Természetesen van egy állítható fejpánt alkalmazkodni bármely felhasználó. Szép bónusz akkor összecsukható kialakítás, ami a fejhallgató könnyen beilleszthető bármely hátizsákban vagy táskában.

legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Kompakt, összehajtható kialakítás
  • állítható fejpánt
  • Puha párnázott fülpárnák
  • A beépített mikrofon
  • Ellenőrzések fejhallgató
  • Akkumulátor akár 8 óra

Vezeték nélküli és vezetékes

Vezeték nélküli fejhallgató igényel elektromos működtetéséhez Bluetooth. Ezért a fedélzeti akkumulátor élettartama akár 10 órán keresztül. Az újratöltés zajlik mindenütt jelen USB csatlakozó. Po vybití baterie lze poslouchat dál normálním audio kabelem. Ugyancsak alkalmas hagyományos hordozható médialejátszók, és egyéb audio források.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JS280g100
Termékszám:  63590

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10