Oldal frissítése

FREEMAN Beauty Infusion hidratáló arcmaszk méz + kollagén 25 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FREEMAN Beauty Infusion hidratáló arcmaszk méz + kollagén 25 ml

A mézkivonatot és kollagént tartalmazó FREEMAN Beauty Infusion revitalizáló arcmaszk minden bőrtípusra alkalmazható. A 25 ml-es csomag egy darab szövetmaszkot tartalmaz. Az arcmaszk hidratálja és kisimítja az arcbőrt, és helyreállítja annak rugalmasságát. A termék ellenállóvá és selymesen simává varázsolja az arcbőrt. A szövetmaszkot egy koncentrált szérummal impregnálták, amely mangó méz kivonatot és kollagént tartalmaz. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt. Kényeztesd bőröd luxus ápolással, hogy egészséges, szép és friss kinézetű legyen!
Hatóanyagai:

  • A méz kiváló regeneráló tulajdonsággal rendelkezik, tisztítja, táplálja és puhává teszi a bőrt
  • A kollagén javítja a bőr rugalmasságát, helyreállítja annak simaságát, csökkenti a ráncokat

Használata:
Tisztítsd meg az arcbőröd, távolítsd el a sminket! Óvatosan helyezd a maszkot az arcodra úgy, hogy a szemnek és a szájnak kialakított nyílások illeszkedjenek! Simítsd a maszkot a homlokodra, az arcodra, az orrodra majd az álladra! Hagyd hatni tizenöt-húsz percig, majd távolítsd el a maszkot! Végül gyengéden masszírozd a bőrödbe a maradék szérumot, hogy minden cseppje hasznosulhasson! A használatot követően a bőrt nem szükséges leöblíteni. A terméket hetente kétszer használd, vagy amikor szükséges!
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható.
Figyelmeztetés:
Amennyiben az arcmaszk irritációt vagy bőrpírt okozna, úgy ne használd a terméket!
Összetevők:

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Dipropylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, PEG-32, Trehalose, Methyl Gluceth-20, Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Arginine, Cyclodextrin, Xanthan Gum, Dimethicone, Sclerotium Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, PEG-75, Allantoin, Mel Extract (Manuka Honey), Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethyl Urea, Chlorphenesin, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Fragrance/Parfum

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 25 ml

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Zsíros, Normál

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  PLK390
Termékszám:  72151556019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05