Oldal frissítése

Foxx intelligens elektromos aljzat Piper

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Foxx intelligens elektromos aljzat Piper

Alakítsa át a meglévő elektromos kimenetet többféle célra használható eszközzé, amely gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy bárhonnan ellenőrizze az otthonát. Az okostelefonról akkor is tudja vezérelni, ha távol van otthonától. A telepítés nagyon egyszerű. Miután bedugta a konnektorba az eredeti dugót és megtörtént a párosítása a központi egységgel, azonnal használatra kész. Az egész folyamat nem tart tovább, mint néhány rövid pillanat.

Legfontosabb jellemzői

  • Távirányítású okos foglalat
  • A Z-Wave lámpákhoz való tartozékok
  • Azonnali működés, közvetlenül a csatlakozást követő párosítás után
  • Saját On / Off ( Be/Ki) gomb
  • Üzemi hőmérséklet 0 és 40 ° C között
  • Úgy tervezték, hogy megfelel a szabványos hálózati 230 V, 50 Hz feszültséghez

A kiadások ellenőrzése

Elfelejtette kikapcsolni az egyik háztartási eszközét és már úton van a munkába? A vasaló vagy hajsütővas veszélyes lehet és más készülékek is szükségtelenül pazarolják az értékes energiát. Az alkalmazás segítségével távolról is mindent kézben tud tartani és előre be tudja programozni a készülékeket. Csökkentése a lopás kockázatát minimálisra a házában. Például távolról be- és ki tudja kapcsolni a lámpát azt szimulálva, mintha otthon tartózkodna, bár éppen nyaral. A Z-Wave univerzális protokoll lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt az okos otthonban található egyes komponensek között. Ennek a protokollnak a megkérdőjelezhetetlen előnye az, hogy folyamatos, zökkenőmentes a kommunikáció a különböző gyártók termékei között. Az okos csatlakozó saját nyitó és záró gombbal van felszerelve. A felhasználó élvezheti a modern megjelenésű formai kialakítást és a termék kis hely igényét.

További információk:

  • Sávszélesség: 868,42 MHz
  • Méretek: 78.5 × 55.0 × 75.6 mm
  • Tömeg: 111 g
 

Paraméterek

Használat

Használat Elektromos hálózat
Kód:  EAIS011y
Termékszám:  FXZW-SWG515

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15