Oldal frissítése

FOX Sunglasses Tortoise Frame/Brown Lens

FOX Sunglasses Tortoise Frame/Brown Lens

Az első dolog, amire a napszemüvegnek törekednie kell, az a hogy védje a szemét a káros sugarakzól. A FOX Tortoise Frame/Brown Lens napszemüveg kiváló választás. Alkalmas az utcán és sport közben való viselésre. Az UV400 védi a szemet a káros hullámhosszúságú sugaraktól. A FOX Tortoise Frame/Brown Lens napszemüveg éppen olyan szemüvegtípus, amely egyben nagyon hasznos és vonzó megjelenést kölcsönöz. Szemüvege mellé ingyen kap egy tokot, amiben érkezik a termék. És mindezt jó áron.

Főbb jellemzői a FOX Tortoise Frame/Brown Lens napszemüvegnek

  • UV400 hatékony védelem a nap káros sugarai ellen
  • TAC polarizált ütésálló üvegből
  • Ellenállhatatlan tervezés - barna üveg és mintás keret
  • Tartozéka egy kemény tok és egy törlőkendő
  • Alacsony ár

Mit a TAC polarizált üveg?

A "polarizált TAC" kifejezéssel találkozhat a napszemüveg kiválasztásakor, de tudja-e, hogy ezek a szemüvegek eltérnek a hagyományos szemüvegektől? A polarizált szemüvegeket úgy tervezték, hogy védje a szemét nem csak a közvetlen napsugárzás ellen, hanem a visszavert fény ellen is. Tartalmaznak egy triacetáttal borított polarizáló réteget (TAC). Ennek eredményeképpen a szeme sem sérül meg, ha a fény visszaverődik a vízről, hóról, vagy az aszfaltról. Ráadásul a szemüvegek 100% -os UV-sugárzás elleni védelmet biztosítanak 400 nm-ig, és karcolásállóak. A FOX Tortoise Frame / Brown Lens polarizált TAC szemüveg alkalmas a sport- és víz szerelmeseinek, valamint a sofőröknek.

Paraméterek

Szín

Keret színe Barna
Lencse színe Barna

Méret

Nemzetközi méret uni

Méret

Méret UNI

Szín

Szín Barna

Évad

Évszak Nyári
Kód:  JVR066264
Termékszám:  5055350299692
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10