Oldal frissítése

ION Photon LP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ION Photon LP

A lemezjátszók kora már ugyan letűnni látszik, idejük azonban még nem csengett le teljesen. Ha Ön még mindig a bakelit szerelmesei közé tartozik, és szeretné leporolni régi lemezeit, vagy vonzza a gramofonlemezek megvásárlása, és minőségi lejátszó után kutat, úgy az ION Photon LP biztosan megfelel az Ön elképzeléseinek. A remekbe szabott modern design és a fehér színű kivitelezés mellett a készülék további extrákat is kínál. Élvezze a szórakozást a szivárvány minden színében tündöklő megvilágítással, amely egyszerűen ragyogóan fest.

Fő sajátosságok

  • modern design
  • 3 lejátszási sebesség: 33 3.1, 45 és 78 fordulat perceként
  • Életet lehel a rég elfeledett lemezekbe
  • Az egyszerű RCA-kimenetnek köszönhetően a hangszórók könnyedén csatlakoztathatóak a lemezjátszóhoz
  • Bakelitlemezes felvételek digitalizálása
  • Beépített USB audio interfész
  • Látványos, színes LED megvilágítás

Digitalizálja régi felvételeit

A magányos zenehallgatást 3,5 mm-es fejhallgató kimenet biztosítja. A szabványos RCA-kimeneten keresztül házimozi rendszer csatlakoztatható. A berendezés kihasználhatóságát tovább növeli a bemeneti AUX-csatlakozó. Bármilyen típusú sztereó jel digitalizálható vele, akár kazettás magnóról is. A felvételek a beépített audio interfésznek köszönhetően egyszerűen szerkeszthetőek, illetve a mellékelt EZ Vinyl Converter szoftvernek köszönhetően átalakíthatók digitális formátumra.

A rendszer támogatja mind a PC, mind a Mac platformokat. A három előre beállítható forgatási sebesség biztosítja a kompatibilitást a 33 1/3, 45 és 78 RPM-es lemezekkel. Így nem vesznek kárba a törékeny, 78-as fordulatú Shellac-lemezei sem, ezekhez azonban speciális tű beszerzése szükséges. Az eszköz további tartozéka a praktikus lecsukható fedél, amely a por elleni védelmet biztosítja.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előerősítő Beépített
Hajtás Szíjas
Vezérlés Automata

Tulajdonságok és funkciók

Fordulatszám (f/p) 33,3, 45, 78
Kartípus Egyenes szárú kar
Design Modern

Hangszedő

Hangszedő típusa Piezoelektromos (kerámia, kristály)
Kód:  ION001l
Termékszám:  0812715018900

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05