Oldal frissítése

Fostex TH-FO 500rpm prémium

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fostex TH-FO 500rpm prémium

Ez a prémium fejhallgató értékelik az összes zenészek, zeneszerzők és az emberek, akik dolgoznak hangot. Örülök Természetesen az, aki hallgat a komoly. Páratlan dinamikus tartomány biztosított neodímium mágneses áramkört finom felbontású hang ellátás egyedi membránok elrejtve az alumínium héj. A nyitott kialakítás segíti a természetes hang terjedésének.

legfontosabb jellemzői

  • Prémium fülhallgató prémium minőségű japán
  • Páratlan hangminőség
  • Fonott kábel 6,3mm jack
  • Assault basszus és kristálytiszta magas hangok
  • Kifinomult kialakítás lehetővé teszi a fejhallgatót nagy helyet senkinek
  • Kis súly és a felhasznált anyagok biztosítják a kényelmes illeszkedést
  • Teherbírás akár 3000 mW
  • Jön egy stílusos hordtáska

Kapcsolatok a japán kézművesség és a modern anyagok

Gondos anyagok kiválasztása az alapja a termelés a szép alumínium kagyló. Hozzátette műbőr és kiváló minőségű kagyló fülbevaló és hajpántok acél belső, szintén borított mesterséges bőr. Mindez biztosítja a maximális kényelmet és fantasztikus hallgat, mert a füle lesz körülvéve a legjobb, amit talál a piacon. 

Hang az ínyencek és a szakemberek

Ez a fejhallgató biztosítja a tökéletes útmutató a zene az egész műfajt. Minden tonális szinten egyaránt jelentős, és felajánlja objektív képet, hogy a dal valójában hangzik. Ez a funkció teszi Fostex TH-500 RP kiváló eszköz szakemberek hanggal, az a hely, biztosan eljön, és azok, akik egyszerűen csak szeretnék élvezni zenét hallgat torzítatlan formában.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  FTX004p
Termékszám:  FO TH-500RP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15