Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold Rozsdamentes acélból

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold Rozsdamentes acélból

A Fossil okosórák új, hatodik generációja

A Fossil Gen 6 FTW6077 okosóra a jól bevált Google Wear OS operációs rendszert alkalmazza, amely kompatibilis az Android és iOS telefonokkal egyaránt. Minden információt jól olvashatóan jelenít meg a 416 × 416 pixel felbontású és 326 PPI képpontsűrűségű 1,28"-es AMOLED kijelzőn. Az óra számos praktikus, előtelepített alkalmazással teszi még kellemesebbé a felhasználást. Számíthatsz az olyan alapvető funkciókra, mint a naptár, ébresztőóra, agenda és a tevékenység üzemmód akkumulátor optimalizálással, illetve az olyan funkciókra, mint a Spotify, Nike Run Club vagy a Wellness(alvásfigyelő alkalmazás). Miután párosítottad az órát a telefonoddal, Bluetooth segítségével kezelheted a telefonhívásokat a csuklódról, a Fossil Gen 6 FTW6077 okosóra emellett beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik. Az új és sokkal energiahatékonyabb Snapdragon Wear 4100+ processzor gondoskodik az alkalmazások remek futtatásáról és gyors betöltéséről. A Fossil okosóra 8 GB tárhelyet biztosít az alkalmazások, számlapok, zenék és más fájlok számára. Az innovatív optikai érzékelő lehetővé teszi a folyamatos pulzusmérést illetve az alvás pontos elemzését. Az új FossilGen6 FTW6077 okosóra képes a véroxigénszint (SpO2) mérésére is.

A Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold rozsdamentes acél okosóra főbb jellemzői

  • Az óra 1,28"-es AMOLED kijelzőjét 326 PPI-s képpontsűrűség és 416 × 416 pixeles felbontás jellemzi
  • Női okosóra
  • A kijelzőt ellenálló Gorilla Glass üveg borítja
  • Az új Snapdragon Wear 4100+ processzor gondoskodik az alkalmazások gyors futtatásáról és az óra energiahatékony működéséről
  • A Bluetooth 5.0 technológia biztosítja a Fossil karóra és az okostelefon zökkenőmentes párosítását
  • Az óra 8 GB kapacitással rendelkezik az alkalmazások telepítéséhez és a fájlok tárolásához
  • A beépített hangszóró és mikrofon lehetővé teszi a telefonhívások kezelését a csuklódról (ha az párosítva van a telefonoddal)
  • Az NFC és a Google Pay támogatással kényelmesen fizethetsz is a Fossil Gen 6 okosórával
  • Intuitív vezérlés érintőképernyőn és fizikai gombokon keresztül
  • Az óra 3 ATM-ig (30 méter) vízálló
  • A Fossil Gen 6 FTW6077 kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel a Wear OS használatával
  • Körülbelül 30 perc töltés után visszanyeri az akkumulátor kapacitásának 80%-át

A Fossil Gen 6 órák mostantól gyorsabban töltődnek

Miután behelyezted az okosórát a töltőbe, 30 perc elteltével kicsit több, mint 80%-os akkumulátor kapacitást kapsz. A Fossil Gen 6 FTW6077 okosóra egyetlen töltéssel körülbelül egy napos aktív használatot nyújt.

Hívások gyors és egyszerű kezdeményezése

Miután párosítottad a Fossil Gen 6 FTW6077 okosórát a telefonoddal Bluetooth 5.0 segítségével, nem csak a hívásokat fogadhatod könnyedén és gyorsan, hanem kezelheted is azokat egyenesen a csuklódról, hiszen az óra a hangszóró mellett beépített mikrofont is tartalmaz.

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold okosóra

Ismerd meg jobban a tested

Az új generációs Fossil órákban újfajta érzékelő méri a véroxigénszintet (SpO2). Így gyorsan tudhatod meg a százalékos véroxigéntelítettség értékét.

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold okosóra

A Fossil Gen 6 folyamatosan méri a pulzusod

A Fossil Gen 6 órában található fejlett optikai érzékelő folyamatosan és pontosan méri a pulzusszámot. Ennek eredményeként pontosabban számítja ki az elégetett kalóriákat és precízebben értékeli például az általad végzett testmozgás hatékonyságát.

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold okosóra

Jól olvasható egészség adatok

A Fossil Gen 6 okosóra méri a megtett lépések számát, a megtett távolságot és folyamatosan méri a pulzust. Ezeknek az értékeknek az alapján megtekintheted, körülbelül hány kalóriát égettél el.

A Fossil Gen 6 FTW6077 okosóra támogatja a hangvezérlést

Használd a hangodat és tervezd meg a napodat, vagy tudd meg a választ a kérdéseidre. A Fossil Gen 6 FTW6077 okosóra képes a hangvezérlésre, amelyhez a Google Asszisztens hangsegéd társul. Könnyedén megtudhatod, hogy milyen terveid vannak aznapra a naptárból, választ kaphatsz a kérdéseidre vagy megtudhatod az aznapi időjárás-előrejelzést is.

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold okosóra

A Fossil órával nyomon követheted az alvásod

A továbbfejlesztett optikai érzékelőnek hála a Fossil Gen 6 FTW6077 okosóra megbízhatóan méri az alvást. Állítsd be, mennyit szeretnél aludni, tekintsd meg a részletes alvás statisztikákat és figyeld meg az alvási szokásaidat, hogy még hatékonyabbá váljon a pihenés.

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold okosóra

Stabil Bluetooth 5.0 kapcsolat

A Fossil Gen 6 okosóra könnyedén és gyorsan szinkronizál az okostelefonnal a Bluetooth 5.0 technológiával. Kevesebb energiát használ, stabilabb a jelvétel és nagyobb a jel tartománya is.

Fossil Gen 6 FTW6077 Rose Gold okosóra

A Fossil Gen 6 megkönnyíti a zenelejátszást

Vezéreld a zenelejátszást a csuklódról. A Fossil Gen 6 okosórával gyorsabban és kényelmesebben válthatsz a kedvenc dalaidra.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,28 "
Kijelző típusa OLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Rózsaarany
Vízállóság 30 m (3 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 110,5 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
NFC fizetési típus Google Pay
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Tenisz, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Tempó
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Kézmosás
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Hangsegéd Google Asszisztens

Értesítések és hívások

Telefonálás Az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül)
Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Francia

Szíj

Szíj színe Rózsaarany
Szíj anyaga Rozsdamentes acél
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 15 cm
Csukló max. kerülete 20 cm
Csatlakoztatás típusa 18mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 36 óra (1,5 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 24 óra (1 nap)
Tárhely kapacitása 8 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel
Kód:  FSLGEN6d
Termékszám:  FTW6077

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15