Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Band 2

Ezen az oldalon találod a(z) Xiaomi Mi Band 2 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xiaomi Mi Band 2 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xiaomi Mi Band 2 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Xiaomi Mi Band 2 - Okoskarkötő
Xiaomi Mi Band 2
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4
Ez most akkor használt?? Van rá garancia?
Szeretném megkérdezni, hogy a messenger üzenet is megjelenik rajta. Köszönöm szépen a választ
Az akciós ár fogyasztói megtévesztés! Sehol sem került 15 ezer forintba ez a termék, amiről leakciózták 50%-al! Sőt még ennél olcsóbban is beszerezhető amennyiért most árulják!
Üdv.Az IP67 víállósági megjelölés teljes porállóságot és úszási lehetőséget,tehát vízbemerítési lehetőséget jelöl!Az itteni leírás pedig kézmosási és zuhanyozási korlátozást?Amerikai katonai szabványról írnak a leírásban amivel valószinűleg nem jók az információik!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10