Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol

Ezen az oldalon találod a(z) Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol - Konzol
Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol
Szállításra kész > 5 db
119 890 Ft
79 890 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 5 Vélemények 73
Sziasztok! A fiam szeretne egy ilyet. Fortnite mánia. A kérdésem az, hogy a fiam azt állítja, nem kell ehhez megvenni (DVD-n vagy BlueRay-en) a Fortnite-ot, hanem csak simán ingyen le lehet tölteni. Ez így van? Vagy még 10-20 ezerért (nem értek hozzá csak tippelem) a játékot is meg kell venni? Előre is köszönöm, ha valaki válaszol. :-)
Üdv! Nem értek a PS-ekhez, ezért kérdezem: "Lokalizált menü Cseh , Magyar" ??? Magyarán: semmi más nyelvet nem tud??? (pl. alap ANGOL?) Amennyire én nézem (youtu.. "nyelvbeállítás", termékleírás a Sony-nál), rengeteg nyelv beállítható. Akkor ez itt most mit jelent? Köszi!
Üdv! Érdeklődnék, hogy a PS719407775 termékszámmal ellátott konzol milyen firmware frissítéssel kerül eladásra. Előre is köszönöm.
Érfeklődnék,hogy kontroller tartozék-e? És ha igen vezetékes v nélküli?
Üdv! Érdekelne az alábbi termékük modellszáma! (CUH-valamennyi) Köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10