Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet

Ezen az oldalon találod a(z) Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet - Porzsák nélküli porszívó
Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 7
Üdvözlöm! Mai napon megérkezett a tefal explorer serie 60 as robotporszívó de valamiért nem indul el. Kitolat a dokkolóról irányba fordul majd sípol és elakadást jelez. A közelébe sincs semmi amibe elakadna. Mit tegyek? Köszönöm a válaszokat
2018 decemberben vásároltam 2 ilyen porszívót és az egyik alig szív, eleinte a parkettát is felszedte volna most csak tologatom a koszt és tisztítva van. Látom hogy 10 év rowenta garancia van kedvező költséggel javitasra. Ezt hogy tudom igénybe venni? Amikor vettem csak a számlát küldtetek e-mailben semmi egyéb garancia papírom nincs egyik porszivohoz se.
Üdvözlöm! Elhagytuk a porszívó tartályában található forgatót, hogy van lehetőség a pótlására? Anélkül nem lehet használni sajnos. Köszönöm előre is!
Üdvözlöm! Elhagytuk a porszívó tartályában található forgatót, hogy van lehetőség a pótlására? Anélkül nem lehet használni sajnos. Köszönöm előre is!
Szia! Elhagytam a pórszívó szűrőjét, esetleg tudnátok küldeni helyette egy másikat? A porszívó 5 hónapja van meg.
Szia! Elhagytam a pórszívó szűrőjét, esetleg tudnátok küldeni helyette egy másikat? A porszívó 5 hónapja van meg.
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért van az, hogy ha be kapcsolom nagyon hangosan sípol? Pedig minden a helyén van, nincs el dugulva sehol. 5 percet sípol. Nem rég vásároltam, nagyon meg vagyok vele elégedve, csak ez a sípolás ami nem tetszik. :(

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10