Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man

Ezen az oldalon találod a(z) PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man - Konzol
PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4
Ne rendeljetek ilyet..múlt héten még rendeltem az akció előtt és amikor kihozták kifizettem, majd megvártam a fiamat, amíg hazajön, hogy hadd bontsa ki ő, és amikor kibontotta ennek a slimes verziója volt benne...a pénzt meg persze nem adták vissza(és mellesleg ajándékot se tettek mellé pedig elvileg kellett volna
Sziasztok! Ezt a terméket Én már megvásároltam. Minden rendben volt és a hozzá tartozó játék is tartalmazta a magyar lokalizációt!
Kedves Alza érdeklődnék hogy az Ingyenes konzoljátékot automatikusan külditek, vagy be kell rakni a kosárba, illetve hogy csak a God of War - PS4 játékot lehet hozzá kapni vagy választható más is 8 750 Ft értékben. Szeretnék megerősítést kérni arról hogy, ha megveszem ezt a terméket (PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man) 124.990 Ft-ért mellé ajándékba, azaz ingyen még megkapom az említett 8.750 Ft-os God of War játékot is. Választ előre is köszönöm! Forrás: "INGYEN ebben az értékben: 8 750 Ft Konzoljáték God of War - PS4"
Kedves Alza! Azt szeretném megtudni, hogy ez a ps4pro mikori kiadású konzol? Vagy pedig mennyi a “CUH” száma ?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20