Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony

Ezen az oldalon találod a(z) Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony - Tablet
Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 13
Jó napot! Az lenne a kérdésem, hogy ablakra illeszthető tartót lehet hozzá találni? Gpsnek használnám.
Üdv! Van egy hasonló gépem, ZA300049BG típus, szintén Android 7.0. Azért szeretem, mert képes az alkalmazásokat a bővítő kártyára is telepíteni, így sokkal jobban kihasználható. Ez a típus is tudja ezt?
Az adatlapja szerint tartalmaz GPS-t, de a gyártó adatlapján ez nincs feltüntetve. Tartalmaz GPS-t?
A memória kapacitását maximálisra szeretném bővíteni, milyen kártyát vegyek hozzá?
Üdv! Olyan kèrdèsem lenne hogy jack dugós füllhallgatót rá lehet dugni?
Szép napot! Édesapámnak venném és nem igazán ért az elektronikai termékekhez.Ez a készülék kezelése hamar megtanulható lenne kezdőknek is ?Érdeklődni szeretnék hogy ezen a tableten ,van-e lehetőség a telefonálásra,ha helyezek bele sim kártyát?Szükséges -e bármilyen átállítás ahhoz hogy külföldön is tudja például a Tv Go alkalmazást használni?Valamint hogy tudok-e hozzá venni Önöknél valamilyen jobb minőségű autós töltőt?Köszönöm szépen előre is a választ!
jó napot kívánok!én ebböl a termékböl három darabot rendelni! miért nem lehetséges?
Érdeklődnék, hogy a kamerák az ebony típuson milyenek? Az egyik helyen 2+2 mpxlt ír, a másik helyen pedig 0,3+2 mpxlt ír. Melyik a valós? Köszönöm a választ.
Érdeklődnék, hogy a kamerák az ebony típuson milyenek? Az egyik helyen 2+2 mpxlt ír, a másik helyen pedig 0,3+2 mpxlt ír. Melyik a valós? Köszönöm a választ.
Sim kártyának van helye a készülékben?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20